به گزارش سایت طلا، بادام هندی یکی از محبوب ترین آجیل هایی است که فواید بسیار زیادی برای سلامتی دارد. از این رو آن را تبدیل به یکی از بهترین گزینه های برای میان وعده می کند.
بسیاری از افرادی که به دنبال رژیم غذایی سالم تری هستند محصولات گیاهی را انتخاب می کنند و بادام هندی به عنوان جایگزینی گیاهی برای بسیاری از محصولات لبنی به طور فزاینده ای محبوب شده است.
از این آجیل می توان شیر، پنیر خامه ای، خامه و کره تهیه کرد و حتی می توان آن را به شکل اسموتی کره بادام هندی و تمشک مصرف کرد که یک عصرانه بسیار خوشمزه به شمار می رود.
در کنار تمام این مزایا دانشمندان دریافته اند که بادام هندی می تواند نقش بسیار مؤثری در کاهش فشار خون و بهبود سلامت قلب داشته باشد.
متخصص تغذیه والنتینا دوونگ می گوید که اگر روزانه یک مشت بادام هندی مصرف کنید تاثیر قابل توجه آن را بر روی تنظیم فشار خون و تقویت سلامت قلب را خواهید دید.
دوونگ می گوید: "آجیل بادام هندی با بهبود سطح تری گلیسیرید و کاهش فشار خون سیستولیک و دیاستولیک ارتباط دارد. بنابراین، استفاده از بادام هندی به طور منظم در رژیم غذایی می تواند در طولانی مدت از قلب شما محافظت کند."
همچنین تحقیقی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز نشان داد که مشکلات قلبی از جمله فشار خون را می توان با اصلاح رژیم غذایی، از جمله ایجاد تغییرات مانند مصرف بیشتر بادام هندی، کنترل کرد.
این مطالعه می گوید که گنجاندن بادام هندی در رژیم غذایی شما می تواند سطح TG و همچنین فشار خون سیستولیک و دیاستولیک را بدون تأثیر قابل توجهی بر سایر عوامل قلبی -متابولیک بهبود بخشد.