آیا تغذیه می تواند مانع از ابتلای شما به آلزایمر شود؟

همانطور که همه ما می دانیم یکی از مهم تریم فاکتورهایی که می تواند از سلامتی شما چه چسمی و چه روانی پشتیبانی کند داشتن یک تغذیه مناسب است که می تواند شانس زندگی طولانی مدت را افزایش دهد.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا، بیماری آلزایمر یک نوع اختلال عملکرد مغز است، که به تدریج حافظه و توانایی‌های ذهنی دیگر مثل فکر کردن، استدلال و قضاوت فرد را تحت تاثیر قرار می دهد. متاسفانه در حال حاضر بیش از ۳۵ میلیون نفر در جهان مبتلا به آلزایمر هستند.

مکانیسم بیولوژیکی آلزایمر ناشناخته است اما یک سری شواهد وجود دارد که می تواند ریسک ابتلا به این بیماری را افزایش دهد.

عواملی هم چون چاقی، مقاومت به انسولین، افزایش سن، ژنوتیپ، لیپوپروتئین E4، فاکتورهای عروقی، فشار خون و اختلالات هورمونی می توانند در بلند مدت ریسک ابتلا به آلزایمر را افزایش دهند.

آلزایمر

تغذیه نقش مهمی در پیشگیری از آلزایمر و همچنین کمک به جلوگیری از پیشرفت آن دارد:

مصرف اسیدهای چرب امگا ۳

آنتی اکسیدان ها : شامل ویتامین e، ویتامین c، ویتامین های گروه B، خصوصاً تیامین B1، B2، B6، B9، B12و
ویتامین D

کولین، لسیتین (که موجود در تخم مرغ و سویا است)، املاح روی ،آهن ،کلسیم ،منگنز ،مس، سلنیوم و همچنین مصرف پروتئین کافی در رژیم غذایی روزانه از پیشگیری از آلزایمر موثر است.

تخم مرغ

همچنین کاهش مصرف فست فودها و غذاهای کنسروی و فرآوری شده، مواد غذایی حاوی نیتریت ها و چربی های اشباع بالا و کلسترول، مصرف قند شکر و فرآورده‌های قندی مانند نوشابه های گازدار و انواع شیرینی‌جات، انواع سازه های صنعتی نوشیدنی‌ های حاوی فروکتوز بالا و کاهش مصرف الکل خطر ابتلا به این بیماری را کمتر می‌ کند.