سایت خبری طلا

سامسونگ دیگر تنها تولیدکننده‌ی پنل LTPO OLED در جهان نیست

منبع: دیجی مگ


اینطور که به نظر می‌رسد، سامسونگ قرار است به‌زودی در زمینه‌ی تولید نمایشگرهایی با پنل LTPO OLED رقیب نام‌آشنا و قدری پیدا کند.


به گزارش موبوایران، اینطور که به نظر می‌رسد، سامسونگ قرار است به‌زودی در زمینه‌ی تولید نمایشگرهایی با پنل LTPO OLED رقیب نام‌آشنا و قدری پیدا کند.

سامسونگ در حال حاضر بزرگ‌ترین و به عبارتی باید گفت تنها شرکت تولیدکننده‌ی نمایشگرهایی با پنل LTPO OLED است. این فناوری در حال حاضر در مقایسه با سایر فناوری‌های بکار رفته در تولید پنل نمایشگر، جدیدترین و بهترین به حساب می‌آید که هم مصرف انرژی کمتری دارد و هم کیفیت آن بسیار عالی است.

در حال حاضر، گوشی‌هایی نظیر گلکسی S22 اولترا، S21 اولترا، آیفون ۱۳ پرو و پرو مکس، گوگل پیکسل ۶ پرو و شیائومی ۱۲ پرو از نمایشگرهای LTPO OLED ساخت سامسونگ استفاده می‌کنند. اکنون چند سالی هست که فقط سامسونگ چنین نمایشگرهایی را تولید می‌کند اما اینطور که به نظر می‌رسد، قرار است به‌زودی یک رقیب بسیار قدر و جدی پیدا کند.

طبق گزارشی که به‌تازگی منتشر شده است، گوشی‌هایی نظیر آنر مجیک ۴ و مجیک ۴ پرو اولین گوشی‌هایی هستند که اگرچه نوع پنل بکار رفته در آن‌ها LTPO OLED است اما سامسونگ وظیفه‌ی ساخت آن‌ها را برعهده نداشته است. با توجه به گفته‌های راس یانگ، مدیرعامل Display Supply Chain Consultants، ظاهرا شرکت‌هایی که نمایشگرهای باکیفیت گوشی‌های جدید آنر را تولید کرده‌اند، BOE و Visionox هستند.

پرچم‌دارهای جدید شرکت چینی نمایشگری ۶٫۸۱ اینچی با پنلی از نوع OLED و وضوح تصویر +QHD دارند که بیشینه‌ی روشنایی در آن‌ها به عدد بسیار خوب ۱۰۰۰ نیت می‌رسد. همچنین این پنل قابلیت این را دارد که بیش از ۱ میلیارد رنگ را بازتولید کرده و به نمایش بگذارد. همچنین پشتیبانی از استاندارد بسیار خوب +HDR10 و رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتزی هم در این گوشی‌ها دیده می‌شود. از آن‌جایی که نوع پنل OLED است، آنر تصمیم گرفت حسگر اثرانگشت را در زیر آن تعبیه کند تا در بخش نمایشگر، پرچم‌داران جدیدش کاملا به‌روز و هم‌تراز با بهترین‌های بازار باشند.

البته این نمایشگر جدید به اندازه‌ی نمایشگری که سامسونگ برای گلکسی S22 اولترا تولید کرده روشنایی ندارد (۱۰۰ در مقابل ۱۷۵۰ نیت) اما می‌توان آن را نشانه‌ی خوبی برای شرکت BOE چینی به حساب آورد که در اولین تجربه‌ی خود در ساخت چنین پنلی، توانست به بیشینه‌ی ۱۰۰۰ نیت و حتی بالاتر از آن دست پیدا کند. قطعا در ادامه پیشرفت‌های بیشتری را از سوی این شرکت شاهد خواهیم بود و اینجاست که بخش سامسونگ دیسپلی باید تمام تلاش خود را بکار گیرد تا بتواند از این رقابت دوری کند. چون BOE اگر به فناوری‌های سامسونگ برسد به خاطر سیاست قیمت‌گذاری خوبی که دارد قطعا برای شرکت کره‌ای دردسرساز خواهد شد.

البته طبق آخرین خبری که در رابطه با برنامه‌های سامسونگ برای تولید یک نمایشگر باکیفیت منتشر شد، دریافتیم که شرکت کره‌ای می‌خواهد در سال ۲۰۲۳، تبلت‌های خود را به نمایشگری با ساختار دولایه (برخلاف مدل‌های کنونی که یک‌لایه هستند) مجهز کند. این نمایشگر نه تنها میزان روشنایی بسیار بیشتری از نمونه‌های کنونی دارد بلکه حتی گفته می‌شود دوام آن هم ۴ برابر بیشتر است. بنابراین حتی اگر BOE بتواند به سطح سامسونگ برسد، احتمال اینکه غول کره‌ای تا آن زمان فناوری‌های پیشرفته‌تری را ابداع کرده باشد زیاد است.