به گزارش سایت طلا، دلایل زیادی وجود دارد که می تواند رابطه بین مصرف نمک با چاقی و اضافه وزن را توجیه کند.
غذاهای شور و پرنمک غالباً میزان چربی و انرژی بالایی دارند و همچنین طعم و مزه خوبی هم دارند در نتیجه افراد بیشتر به سمت این غذاها جذب میشوند که در نتیجه زیاده روی و مصرفش آن فرد دچار چاقی و اضافه وزن می شود.
غذاهای فرآوری شده نیز از این قاعده مستثنی نیستند چرا که در فرایند آماده سازی آن ها از مقدار زیادی نمک استفاده می شود که می تواند موجب چاقی در شما شوند.
از طرفی هم مصرف زیاد نمک باعث تحریک اشتها و احساس تشنگی می شود و همین امر باعث افزایش دریافت انرژی توسط فرد می شود که در چاق شدن اون تاثیر می گذارد.
با توجه به مطالبی که گفته شد مصرف بیش از اندازه نمک می تواند باعث افزایش ریسک ابتلا به چاقی و اضافه وزن شود.
از طرفی هم مطالعات زیادی وجود دارد که اثرات بد نمک بر فشارخون، تشکیل سنگ های کلیوی، افزایش ریسک ابتلا به پوکی استخوان در سنین بالاتر و طیف وسیعی از بیماری های متابولیکی را به وضوح نشان داده است.
پس طبیعی است که زیاده روی در مصرف نمک اصلا کار عاقلانه نباشد. بنابراین باید در مصرف آن حتماً احتیاط کنیم.