به راحتی آب خوردن در عرض چند ثانیه پوست سیر را جدا کنید

پوست گرفتن سیر یکی از دشوار ترین کارهایی است که در آشپزی مجبور به انجام دادن آن هستید اما با این روش ها دیگر پوست گرفتن سیر یک کابوس در آشپزی نیست.

خبر را برای من بخوان

یکی از سخت ترین کارها در آشپزی پوست کردن سیر است اما همه شما می دانید که مغذی بودن سیر و ضروری بودنش در آشپزی به سختی پوست کندنش می ارزد. با روش های پوست کندن سیر آشنا شوید.

سیر یکی از مواد اولیه ضروری در آشپزی است که در تمامی آشپزخانه ها می توانید آن را پیدا کنید اما همانطور که می دانید پوست کندن سیر یکی از سخت ترین کارها است که توانایی شما را به چالش می کشد.

سیر

علاوه بر سخت بودن پوست کندن سیر نگهداری طولانی مدت از آن نیز کاری دشوار است که ممکن است مشاهده این صحنه که سیر شما خراب شده است در هنگام آشپزی شما را ناامید کند. معمولا از سیر به صورت تازه نگهداری می شود اما این کار باعث عمر کوتاه و ماندگاری کم سیر می شود و سیر در تماس با هوای آزاد از درون خشک و پوک می شود.

در این مطلب شما را با روش های پوست کندن آسان سیر آشنا خواهیم کرد.

روش های پوست کندن سیر:

پوست سیر

چاقو: یک حبه سیر را بردارید و اندکی از سر و انتهای آن را جدا کنید سپس چاقو را به آرامی زیر پوست آن بغلتانید و به فشار دهید تا پوست ترک بخورد و به صورت چرخشی پوست را از روی سیر جدا کنید.

شیشه: یک حبه سیر یا تعدادی از آن را درون یک ظرف شیشه ای بریزید. و سپس شیشه را محکم تکان دهید تا پوست ها از سیر جدا شوند. سپس آن ها را از درون ظرف بیرون بیاورید و با آب بشویید تا پوست اضافی جدا شود. اگر ظرف شیشه ای در بسته در اختیار ندارید می توانید از دو کاسه استفاده کنید و آن ها را بر روی یکدیگر قرار دهید.

مایکرویو: تعداد سیر مورد نیاز خود را درون مایکرویو به مدت 20 ثانیه قرار دهید و سپس به همان میزان زمان (20 ثانیه) بگذارید تا خنک شوند سپس سر و انتهای سیر را جدا کنید و پوست آن را به راحتی جدا کنید.