به گزارش موبوایران، یکی از افشاگران مشهور چینی تمام مشخصات کلیدی وانپلاس نورد ۳ را لو داد. مدتی قبل برخی افشاگران اعلام کردند که وانپلاس برای این گوشی از ریلمی GT Neo 3 استفاده کرده و عملا فقط نام این گوشی را تغییر داده است. حالا با توجه به مشخصات فاش شده، به نظر میرسد چنین ادعایی صحت دارد.
طبق اعلام این افشاگر، وانپلاس نورد ۳ از چیپست میانردهی دایمنسیتی ۸۱۰۰ بهره میبرد. گفتنی است دیروز ردمی K50 هم با همین چیپست رسما معرفی شد. این پردازنده قدرت پردازشی بسیار بالایی دارد چرا که از چهار هستهی پردازشی از نوع Cortex-A78 با فرکانس ۲٫۸۵ گیگاهرتز و چهار هسته از نوع Cortex-A55 با فرکانس ۲٫۰ گیگاهرتز بهره میبرد. این چیپست با وجود اینکه از نوع میانرده محسوب میشود، اما بر اساس بنچمارکهای منتشر شده نسبت به اسنپدراگون ۸۸۸ عملکرد بهتری ارائه میدهد و حتی فاصلهی زیادی نسبت به اسنپدراگون ۸ نسل ۱ ندارد. به همین خاطر مورد توجه شرکتهای زیادی قرار گرفته و بهزودی شمار گوشیهای مبتنی بر آن به طور قابل توجهی افزایش پیدا میکند. وانپلاس نورد ۳ در کنار این تراشه ۱۲ گیگابایت رم LPDDR5 و ۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی مبتنی بر استاندارد UFS 3.1 را ارائه میدهد.
نمایشگر این گوشی از نوع امولد محسوب میشود و ۶.۷ اینچ اندازه دارد. همچنین باید به بهرهگیری از رزولوشن ۱۲۸۰ در ۲۴۱۲ و رفرش ریت ۱۲۰ هرتز اشاره کنیم. این نمایشگر هم مانند بسیاری از نمایشگرهای استفاده شده در گوشیها از نوع حفرهدار محسوب میشود و حفرهی موردنظر در سمت چپ بخش فوقانی تعبیه شده است.
برای کاربرانی که به ثبت عکسهای سلفی علاقه دارند باید بگوییم که با استفاده از این گوشی میتوانند از دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی بهرهمند شوند. همچنین در پنل پشتی آن هم دوربین سهگانه دیده میشود. دوربین اصلی مبتنی بر سنسور IMX766 سونی است که رزولوشن ۵۰ مگاپیکسلی را ارائه میدهد و لنز قرار گرفته بر روی آن هم از گشودگی دیافراگم F/1.8 بهره میبرد. همچنین در کنار آن یک دوربین ۸ مگاپیکسلی قرار گرفته که احتمالا از نوع اولترا واید خواهد بود و باید به وجود یک دوربین ۲ مگاپیکسلی هم اشاره کنیم که ممکن است مانند نورد ۲ یک سنسور سیاهوسفید باشد.
در زمینهی باتری هم ظاهرا وانپلاس برای این گوشی باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی در نظر گرفته است. یکی دیگر از ویژگیهای مهم این گوشی، پشتیبانی آن از شارژ سریع ۱۵۰ واتی است. همانطور که احتمالا میدانید، وانپلاس و اوپو هردو زیرمجموعهی هلدینگ BBK هستند و این دو شرکت طی ماههای گذشته همکاریهای خود را در حوزههای گوناگون افزایش دادهاند. در همین رابطه باید به معرفی فناوری شارژ ۱۵۰ وات اوپو در نمایشگاه MWC 2022 اشاره کنیم. طبق ادعای این شرکت، باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی با این سرعت شارژ در عرض ۵ دقیقه از ۰ به ۵۰ درصد میرسد و برای شارژ کامل هم کاربران فقط باید ۱۵ دقیقه منتظر بمانند.
اوپو برای افرادی که نگران سلامت باتری هستند، اعلام کرده که به لطف بهرهگیری از فناوریهای جدید، شارژ سریع ۱۵۰ واتی این شرکت پس از ۱۶۰۰ چرخهی شارژ یا حدود ۴ سال استفاده، ظرفیت باتری را به ۸۰ درصد ظرفیت اولیه میرساند که برای چنین سرعت شارژ بالایی عدد خوبی محسوب میشود.
همانطور که در ابتدای مطلب گفتیم، تمام مشخصات این گوشی مشابه ریلمی GT Neo3 است که طبق اعلام این شرکت، ۴ روز دیگر معرفی خواهد شد. برای افرادی که با سابقهی شرکت ریلمی آشنا نیستند، باید بگوییم که ریلمی هم زیرمجموعهی هلدینگ BBK محسوب میشود. بنابراین به نظر میرسد وانپلاس بعد از تغییر نام برخی گوشیهای اوپو، حالا به بهرهگیری از گوشیهای ریلمی روی آورده و میخواهد آنها را با برند خود راهی بازارهای مختلف کند. چنین کاری احتمالا با اعتراض برخی طرفداران پروپاقرص برند وانپلاس روبرو خواهد شد.