شکلات بخورید تا قلب تان مانند ساعت کار کند

شکلات محبوب ترین شیرینی در جهان است. خوردن شکلات نه تنها باعث می شود احساس خوبی نداشته باشید بلکه ممکن است برای قلب و مغز شما نیز مفید باشد.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا، شکلات از میوه کاکائو Theobroma تهیه شده است، درختی استوایی که نام آن به معنی"غذای خدایان" به زبان یونانی است. درختان کاکائو، بومی حوضه های رودخانه آمازون و اورینوکو در آمریکای جنوبی است. این درختان از جنوب شرقی مکزیک تا رودخانه آمازون به طور گسترده توزیع می شوند.

شکلات دارای سه نوع است:

شکلات تیره دارای مشروبات شکلاتی ، کره کاکائو ، لسیتین ، شکر و وانیل است.

شکلات شیر ​​دارای تمام موارد فوق به علاوه چربی های شیر و مواد جامد شیر است.

شکلات سفید شامل همه چیزهایی است که شکلات شیر ​​به جز مشروبات شکلات انجام می دهد.

نوع شکلات بستگی به نوع مواد تشکیل دهنده موجود و درصد کاکائو نیز دارد، علاوه بر اینکه لوبیاها از کجا هستند و نحوه تهیه آن ها.

شکلات

چندین مطالعه اخیر نقش شکلات بر سلامت قلب را بررسی کرده اند. لوبیای کاکائو پر از مواد مغذی گیاهی است، که به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند و فواید دیگری نیز به همراه دارند. علاوه بر این، دانه های کاکائو منابع غنی از آهن، مس، منیزیم، روی و فسفر هستند.

شکلات همچنین ممکن است به جلوگیری از ایجاد فیبریلاسیون دهلیزی کمک کند ، نوعی ضربان قلب نامنظم است که خطر نارسایی قلبی ، سکته مغزی و… را افزایش می دهد. مطالعه ای که در ژورنال قلب در سال 2017 منتشر شد ، نشان داد بزرگسالانی که حداقل یک بار در ماه شکلات می خورند ، 10 تا 20 درصد پایین تر از ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی نسبت به افرادی که هرگز یا به ندرت شکلات نمی خورند ، داشتند.

شکلات ممکن است برای مغز مفید باشد. برخی مطالعات بر توانایی شکلات در بهبود عملکرد شناختی متمرکز شده اند. یک مطالعه منتشر شده در ژورنال بیماری آلزایمر در سال 2016 نشان داد که مصرف شکلات ممکن است خطر کاهش شناختی در افراد مسن را کاهش دهد.

کاکائو

شکلات اغلب با تأثیرات مثبت بر خلق و خوی همراه است ، اما دلایلی که باعث می شود برخی از افراد احساس خوبی داشته باشند قابل بحث است. شکلات ممکن است با سیستم های انتقال دهنده عصبی که در ایجاد اشتها، پاداش و تنظیم خلقی مانند دوپامین، سروتونین و اندورفین ها نقش دارند تعامل داشته باشد. با این حال، نویسندگان خاطر نشان كردند، اثرات آن ممكن است بیشتر از اثرات شیمیایی آن با طعم و بوی شکلات باشد.

مانند بسیاری از غذاها ، شکلات به عنوان یک ماده خام از نظر سلامتی سالم تر است. قندها و چربی هایی که به شکلات اضافه می شوند ، کالری بالایی دارند و این ممکن است به افزایش وزن منجر شود. علاوه بر این، بسیاری از اثرات محافظتی که ممکن است شکلات ارائه دهد ممکن است در اثر مصرف بیش از حد کاهش یابد.