به گزارش سایت طلا، سیب زمینی یکی از سبزیجات ریشه ای محبوب و یکی از مواد غذایی اساسی در سبد غذایی همه خانواده ها است که علاوه بر مواد مغذی زیادی که دارد طریقه پخت آسان و تقریباً ارزان قیمت نیز است.
در این خبر اما با 6 نوع از سیب زمینی های محبوب در دنیا آشنا شوید:
سیب زمینی پوست قهوه ای
این سیب زمینی دارای پوست قهوه ای و درون سفید است. همچنین میزان نشاسته آن زیاد و آب کمتری دارد. شکل این سیب زمنی کشیده و سطح زبر و ناهموار نیز دارد. این سیب زمینی بهترین نوع برای سرخ کردن و پختن است.
سیب زمینی شیرین
شیرین تر و مغذی تر از سایر سیبزمینی ها است چون ارزش غذایی بالایی دارد. بافت این سیب زمینی نرم و خامه مانند است و بیشتر در پخت انواع کیک ازش استفاده می شود. در کشور ما در بلوچستان و در برخی مناطق دیگر کاشت می شود.
سیب زمینی پوست زرد
این سیب زمینی دارای پوست زرد رنگ و طعم کره ای است و پوست نازک و ظاهری صاف دارد همچنین درونش زرد و تا حدودی سفید است. برای پخت و پز و تهیه پوره از این سیب زمینی استفاده می شود.
سیب زمینی انگشتی
این سیب زمینی بیشتر حالت زینتی بسیار کوچک و باریکی دارد و در ایران بیشتر در بلوچستان کاشت می شود.
سیب زمینی ترشی
طعم این نوع در حالت پخته شده در ترشی و سالاد بسیار خوشمزه است و می شود از آن مانند خود سیب زمینی در تهیه انواع غذاها استفاده کرد. این سیب زمینی حاوی ویتامین های زیادی به خصوص ویتامین B3، C، A و پتاسیم، آهن، تیامین، نیاسین، فسفر، مس، منیزیم است.
سیب زمینی قرمز
دارای رنگ قرمز و درونی کاملاً سفید، بافت مومی شکل، مرطوب ،صاف، خامهای و عطر و طعم شیرین است. برای آب پز، بخار پز و تنوری کردن و همچنین در سوپ و خورشت و سالاد ها از این سیب زمینی استفاده می شود. رنگ قرمز نشان دهنده وجود نوعی آنتی اکسیدان در این نوع سیب زمینی است.