نماینده مجلس: قیمت بسته‌های اینترنت به همان حقوق وزیر ارتباطات می‌خورد!

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس از افزایش قیمت بسته های اینترنت انتقاد کرده است.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس از افزایش قیمت بسته های اینترنت انتقاد کرده است.

آقای سید علی موسوی ملکان در توئیتر نوشت: "قیمت بسته های اینترنتی با حقوق وزیر همسان است اما با حقوق دانشجو و خانواده دانش آموز خیر."

او به وزیر ارتباطات گفت که اگر نمی تواند مشکل را حل کند، استعفا بدهد.

در روزهای اخیر نمایندگان دیگر مجلس هم به زارع پور وزیر ارتباطات، برای افزایش قیمت بسته های اینترنتی تذکر داده اند.

گفته می شود قیمت بسته های اینترنت تا ۶۰ درصد گران تر شده. نمایندگان از وزیر ارتباطات خواسته اند علت این اتفاق را توضیح دهد.

رسانه همشهری به تازگی گفته همراه اول و ایرانسل به عنوان ۲ اپراتور(کارور) مسلط در کشور، به صورت هماهنگ بسته های اینترنتی به‌صرفه را حذف کرده اند.

همشهری نوشته حالا بیشترین مدت اعتبار بسته‌های اینترنت همراه این دو کارور، ۴ ماه یا ۱۲۰ روز است و همه بسته‌های بلندمدت مانند بسته‌های ۶ ماهه و یکساله که اینترنت ارزانی را در اختیار مردم می‌گذاشت، به‌طور کامل حذف شده‌اند.

با این اقدام بسته یک ماهه اینترنت با ۱۰ گیگابایت ترافیک از بسته‌های هر ۲ اپراتور حذف شده و کاربران مجبور شده اند بسته‌های یک‌ماهه با حجم ترافیک پایین‌تر را خریداری کنند.

گران شدن بسته های اینترنت در حالی رخ می دهد که بسته های اینترنتی ثابت هم گران تر شده است.

رسانه ها به دستور سازمان تنظیم مقررات رادیویی کشور و ایمیل اپراتورهای ایرانسل و همراه اول اشاره کرده اند که بر اساس آن، از ۲۱ فروردین ماه امسال بسته های اینترنتی حذف شود و تا زمان ارائه بسته‌های جدید از سمت اپراتورها، بسته‌های ارائه شده در پنل در دسترس قرار داده شود.

واکنش سازمان تنظیم مقررات رادیویی به افزایش قیمت های اینترنت

این در حالی است که پایگاه اینترنتی سازمان تنظیم مقررات رادیویی کشور، عصر جمعه ۱۹ فروردین در اطلاعیه ای به این افزایش قیمت واکنش نشان داده بود.

در این اطلاعیه گفته شده کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به عنوان بالاترین رکن تصمیم‌گیر در وزارت ارتباطات هیچگونه مصوبه جدیدی در مورد تعرفه اینترنت نداشته است.

سازمان تنظیم مقررات رادیویی اضافه کرده "آخرین تعرفه مصوب اینترنت همراه مربوط به سال ۹۵ و برای دسترسی ثابت مربوط به سال ۹۶ است که سقف و کف قیمت را تعیین کرده؛ اپراتورهای بخش خصوصی هم برای تعیین قیمت خدمات و بسته‌های اینترنتی در محدوده سقف و کف اقدام می کنند."

در ادامه اطلاعیه آمده که این سازمان، افزایش قیمت اینترنت ثابت در برخی اپراتورها را بررسی می کند و در صورتیکه خارج از چارچوب مصوبات سال های ۹۵ و ۹۶ باشد، آن را سریعاً اصلاح می کند و متخلفان را جریمه خواهد کرد.

اجازه "افزایش حداقلی قیمت ها" به اپراتورها برای توسعه شبکه

البته سازمان تنظیم مقررات رادیویی گفته اپراتورهای ارتباطی باید با رعایت شرایط اقشار مختلف جامعه و تأمین بخشی از منابع مالی مورد نیازشان از راه های دیگر تا جای ممکن، با هماهنگی با این سازمان، "افزایش حداقلی قیمت ها" را مبتنی بر چارچوب مصوبات مدنظر قرار دهند و بخش عمده درآمدهای حاصل را حتماً صرف توسعه شبکه کنند.

افزایش قیمت سال ۹۹ و احتمال "تبانی"

تابستان ۱۳۹۹ از طرف همراه اول و ایرانسل اتفاقات مشابه امسال رخ داده بود.

پس از شکایت دولت و جریمه‌های سنگین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای اپراتورها، بسته‌های به‌صرفه بار دیگر در دسترس قرار گرفتند.

آقای جهرمی وزیر وقت ارتباطات افزایش قیمت اینترنت موبایل را "تبانی" دانسته بود.