آجیل بو داده یا خام کدام را بخوریم کدام را دور بریزیم؟

اکثریت ما این جنله را شنیدیم که آجیل بو داده خاصیت کمتری نسبت به آجیل خام دارد اما آیا این مطلب حقیقت دارد؟

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا، بو دادن آجیل با این هدف انجام می شود که طعمی خوش و عطری بهتر داشته باشد همچنین پس از بو دادن بافت آجیل ترد تر می شود.

بو دادن آجیل به این معنی است که آجیل را در معرض حرارت قرار می‌دهند که در یک فرایند بو دادن خشک است و از هیچ روغنی استفاده نمی شود و در فرایند دیگر بو دادن با روغن همراه است.

آجیل ها در طول فرآیند بو دادن کمی از رطوبت شان را از دست می دهند برای همین است که چربی آجیل بو داده کمی بیشتر از آجیل خام است.

آجیل بوداده

چربی غیر اشباع آجیل در حرارت اکسید می شود برای همین بودادن در دمای پایین و متوسط چربی های موجود در آجیل ها را بهتر حفظ می کند ولی عمر نگهداری آن را کم و درنتیجه زودتر فاسد می شود.

آجیل ها منبع خوبی از مواد مغذی مانند ویتامین e منیزیم و فسفر هستند. همچنین سرشار از آنتی اکسیدان ها که برخی از این مواد مغذی نسبت به حرارت حساس و در طول فرایند بو دادن از بین می روند ولی مقدار کاهش این ترکیبات ارتباط مستقیمی با نوع آجیل و دمای بودادن دارد.

آجیل

آجیل‌های خام هم ممکن است میکروب سالمونلا یا اشرشیا کُلی داشته باشند که می تواند باعث مسمومیت غذایی یا اسهال شود.

در نتیجه شما می توانید وابسته به نیاز بدن خود و نوع آن هر دو نوع آجیل را مصرف کنید و بهتر است که اگر انتخاب شما آجیل بو داده است خودتان در خانه اینکار را انجام دهید و مدت زمان و درجه حرارت را خودتان تنظیم کنید.