به گزارش سایت طلا ،سرهنگ داوود معظمی گودرزی ، دراینباره گفت: در روزهای اخیر تعداد زیادی از شهروندان به پلیس فتای تهران بزرگ مراجعه و اعلام کردند که مبالغی بهصورت غیرمجاز از حساب آنان برداشت شده است که در همین راستا رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران پلیس فتای تهران بزرگ قرار گرفت و در نخستین گام از مالباختگان و شکات دعوت شد تا اظهارات خود را به ماموران بیان کنند.
وی ادامه داد: در تحقیقات اولیه کارشناسان پلیس فتا یک نقطه اشتراک میان اظهارات تمام شکات وجود داشت و آن نکته این بود که تمام آنها اقدام به خرید از یک تن ماهی فروش سیار در کنار خیابان کرده و پس از آن حسابشان خالی شده بود. همین موضوع نیز شک ماموران را برانگیخت که به احتمال زیاد با یک کلاهبرداری به شیوه اسکیمر مواجه هستند.
گودرزی ادامه داد: ماموران پلیس فتای تهران بزرگ در مرحله تحقیقات پرونده یقین پیدا کردند که مالباختگان پس از خرید تن ماهی ارزان قیمت با این مشکل مواجه شدند. در همین راستا اقدامات برای شناسایی و دستگیری عامل یا عاملان این اقدام در دستور کار قرار گرفت و سرانجام ماموران با استفاده از روشهای فنی و علمی موفق شدند دو نفر را شناسایی و بازداشت کنند. در هنگام دستگیری این افراد برخی از تجهیزات و امکانات اسکیمر نیز از محل کشف شد.
وی با بیان اینکه دو متهم دستگیر شده در جریان بازجوییهای انجام شده به جرم خود اعتراف کردند، گفت: این افراد معترف شدند که با یک خودروی وانت بار در تهران مشغول کار شده و پس از کپی برداری کارتهای بانکی مالباختگان به وسیله دستگاه اسکیمر اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آنان کرده اند. این افراد به کلاهبرداری از بیش از ۲۹ نفر با این روش به ارزش ریالی حدود هفت میلیارد ریال اعتراف کردند.
رییس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه تمامی مالباختگان نسبت به بیان رمز کارت بانکی خود به این دو کلاهبردار اقدام کرده بودند، گفت: شهروندان توجه داشته باشند که اگر رمز کارت بانکی را شخصا وارد کنند حتی امکان قربانی شدن به شیوه اسکیمر نیز وجود ندارد. از این رو حتما این نکته را رعایت کرده و در خرید با کارت بانکی رمز خود را شخصا وارد کنند.
به گفته گودرزی، برای دو متهم دستگیر شده پروندهای تشکیل شد و این افراد برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند.