این غذاها را هرگز دوبار گرم نکنید
برای فرار از اسراف و دور ریختن غذای اضافی می توان آن ها را نگهداری و دوباره مصرف کرد اما گرم کردن دوباره این غذاها اشتباه است.
به گزارش سایت طلا، عموما پیش می آید که مقداری از وعده غذایی که برای نهار یا شام تهیه کرده اید اضافه بیاید و برای دور نریختن غذا آن ها را ذخیره و دوباره گرم می کنید اما در مواردی گرم کردن دوباره غذا ها می تواند مواد مغذی آن ها را ازبین ببرد و یا باعث ایجاد مواد مضر در غذا می شود.
قارچ
دوباره گرم کردن قارچ کار نادرستی است چرا که ترکیب پروتئین آن پس گرم شدن دوباره تغییر خواهد کرد و مشکلات گوارشی براي فرد به همراه خواهد داشت.
سيب زمينی
اگر سيب زمينی برای بار دوم گرم شود ارزش غذايی خود را از دست می دهد و در بدن ايجاد سم می کند.
اسفناج
اين سبزی حاوی درصد بالایی نيترات است که پس از گرم کردن مجدد به نیتریت تبدیل می شود که سرطان زا است.
مرغ
ترکیب پروتئین در اثر گرم کردن مجدد تغيير می کند و باعث بروز مشکلات گوارشی می شود.
تخم مرغ
این ماده غذايی ، زمانی که در معرض دمای بالا قرار می گيرد ، در بدن ایجاد سم می کند . گفتنی است که این اتفاق شامل غذاهايی که در پختشان از تخم مرغ استفاده شده است ، نمی شود.
کرفس
کرفس حاوی نيترات است و در صورت گرم شدن مجدد به ماده خطرناك نيتريت تبديل مي شود لذا اگر در سوپ از آن استفاده می كنيد ، به هنگام مصرف دوباره کرفس را از آن جدا کنید.