سایت خبری طلا

هرگز این مواد غذایی را در کنار یکدیگر نگهداری نکنید

منبع: brightside


مواد غذایی مختلف می توانند بر روی یکدیگر اثر بگذارند از این رو نگهداری برخی از آنها کنار یکدیگر می تواند باعث شود تا مواد غذایی شما زودتر خراب شوند.


به گزارش سایت طلا، اگرچه بسیار از مواد غذایی را می توان بدون هیچ دغدغه ای در کنار یکدیگر نگهداری کرد، برخی از آنها با یکدیگر چندان سازگار نیستند.

برای مثال برخی از مواد غذایی از خود گاز اتیلن منتشر می کنند. این گاز در رسیدن میوه ها و بسیاری دیگر از مواد غذایی نقش کلیدی داشته و می تواند باعث سریع تر خراب شدن انها شود.

1. سیب و هویج: سیب مقدار زیادی اتیلن تولید می کند، به همین دلیل است که هنگام نگهداری آن ها با مواد غذایی دیگر باید مراقب باشید. به خصوص سیب را کنار هویج قرار ندهید؛ در غیر این صورت، هویج تنها پس از مدت کوتاهی طعم تلخی پیدا می کند.

2. گوجه و خیار: خیار به اتیلن بسیار حساس است که در نتیجه نباید آن را کنار گوجه فرنگی نگهداری کرد.

3. پیاز و سیب زمینی: سیب زمینی رطوبت زیادی از خود تولید کرده و پیاز رطوبت را جذب می کند. نگهداری از این دو کنار یکدیگر باعث سبز شدن هردو این مواد غذایی می شود.

4. موز و آووکادو: اگر آووکادو شما رسیده است هرگز آن را در کنار موز قرار ندهید چراکه باعث خراب شدن هردو آنها می شود.

5. موز و هلو: همانطور که اشاره کردیم موز اتیلن زیادی از خود تولید می کند که در نتیجه قرار دادن هلو در کنار آن باعث می شود تا هر دو این میوه ها به سرعت خراب شوند.

6. انواع ملون ها و بادمجان: ملون باعث می شود تا بادمجان ها به سرعت خراب شوند در نتیجه انها را در کنار هم نگهداری نکنید.

علاوه بر مواردی که در بالا اشاره شد، از نگهداری انگور و انبه در کنار یکدیگر، توت فرنگی و بلوبری و همچنین شلیل و کلم با یکدیگر خودداری کنید.