به گزارش سایت طلا، از آنجا که تخم مرغ ها سرشار از مواد مغذی و منبع ارزانی از پروتئین هستند، یکی از غذاهای اصلی در بسیاری از خانه های سراسر دنیا به حساب می آیند.
یک تخم مرغ حاوی ۶ گرم پروتئین، حدود ۷۵ کالری، تمام آمینواسید های ضروری، صفر گرم کربوهیدرات، ویتامین D، ویتامین های B، سلنیوم و کولین است.
چرا رنگ تخم مرغ ها باهم متفاوت است؟
تخم مرغ ها معمولا می توانند طیف های رنگ مختلفی داشته باشند، نه فقط سفید یا قهوه ای. چیزی که باعث تفاوت رنگ تخم مرغ ها می شود، نوع مرغ و به طور مشخص، رنگ نرمه گوش آن ها است.
آیا تخم مرغ های قهوه ای سالم تر هستند؟
تخم مرغ های قهوه ای ضرورتا سالم تر نیستند و یا طعم شان بهتر نیست. دلیل اصلی تفاوت رنگ پوسته تخم مرغ سفید و قهوه ای، آن چیزی است که مرغ خورده است.
مرغ هایی که تخم مرغ قهوه ای رنگ می گذارند، معمولا متعلق به مرغداری های کوچک و یا حیاط خانه خود افراد هستند. دلیل اینکه چنین تخم مرغ هایی طعمشان متفاوت است رنگِ پوسته نیست، بلکه تفاوت در غذایی است که این مرغ ها می خورند.
در کل بدانید رنگ پوسته ی تخم مرغ ها نمی تواند روی ارزش مواد مغذی آن تاثیری بگذارد. بنابراین برخلاف آنچه بسیاری فکر می کنند تخم مرغ های قهوه ای رنگ، هیچ گونه برتری نسبت به تخم مرغ های سفید ندارند.