سایت خبری طلا

4 جفت غذایی که نباید کنار یکدیگر قرار دهید

منبع: brightside


اگرچه برخی از محصولات می توانند به خوبی با هم هماهنگ شوند، اما در واقع نمی توانند در کنار هم وجود داشته باشند.


برخی از غذاها اتیلن را منتشر می کنند که گازی است که سایر محصولات را زودرس می کند. همچنین محصولاتی وجود دارند که به گاز حساس هستند و در صورت قرار گرفتن در معرض گاز، سریعتر خراب می شوند. به همین دلیل است که برخی از غذاها باید به هر قیمتی از یکدیگر اجتناب کنند. ما در مجله خبری طلا  توضیح می دهیم خوب است چه سبزیجات و میوه هایی را کنار هم بگذارید و کدام را در کنار یکدیگر بچینید.

1-سیب و هویج

سیب ها مقدار زیادی اتیلن تولید می کنند، به همین دلیل است که هنگام نگهداری آن ها با مواد غذایی دیگر باید مراقب باشید. به خصوص سیب را کنار هویج قرار ندهید. در غیر این صورت، هویج تنها پس از 2 هفته طعم تلخی پیدا می کند.

2-خیار و گوجه فرنگی

خیار به اتیلن بسیار حساس است. بهتر است آنها را با گوجه فرنگی نگهداری نکنید، اگرچه آنها یک جفت عالی را در سالاد درست می کنند. خیارها زودتر از زمانی که باید زرد می شوند. بهتر است آنها را در یخچال و گوجه فرنگی ها را در پیشخوان نگهداری کنید.

3-پیاز و سیب زمینی

پیازها به سرعت رطوبت را جذب می‌کنند اما باید خشک بمانند و سیب‌زمینی‌ها رطوبت زیادی از خود خارج می‌کنند، بنابراین نمی‌توانند در این نبرد همزیستی کنند. با گذشت زمان، سیب زمینی ها از چشم ها ریشه می گیرند و پیازها شاخه های سبز رنگ تولید می کنند.

4-موز و آووکادو

این یک مشکل است و به اهداف شما بستگی دارد. اگر آووکادوی شما بیش از حد رسیده است، آن را از موز دور نگه دارید. با این حال، اگر می خواهید زودتر برسد، می توانید با خیال راحت یک آووکادوی نارس را در یک کیسه کاغذی قرار دهید و آن را در کنار موز نگهداری کنید.