بر اساس یک مطالعه جدید و گسترده، ممکن است اعتماد به آنتی ویروسها، همیشه ایده خوبی نباشد.
در طول سالها بارها ثابت شده است که نمیتوانید برای محافظت از خود در برابر تهدیدات پیچیده و هکرها فقط به گوگل اتکا کنید. اینجاست که برنامههای به اصطلاح آنتی ویروس و یا برنامههای مبتنی بر امنیت وارد میشوند. بر اساس یک مطالعه جدید و گسترده، ممکن است اعتماد به آنتی ویروسها، همیشه ایده خوبی نباشد.
تقریباً تمام برنامههای آنتی ویروس محبوب شما را ردیابی میکنند
فرارو نوشت:از ۴۰ برنامه پاکسازی و آنتی ویروس دانلود شده در گوگل پلی، تنها دو اپلیکیشن از تهدیدهای آشکار حریم خصوصی دادهها مصون بوده اند و دو اپلیکیشن دیگر نیز با استفاده از روشی به نام مبهم سازی از این تحلیل گریخته اند. حتی "Super Antivirus - Clean Virus" و " VG Enterprise Web SDK" که دو آنتی ویروس بدون ردیاب هستند، در ارزیابی مهارتهای کلی حفاظت از امنیت خود موفق نبوده اند. البته دقیقاً مشخص نیست که این ارزیابی چگونه انجام شده است. جزئیاتی در خصوص مقدار و نوع دادههای ردیابی شده توسط هر یک از ۳۶ برنامهای که در این عمل مشکوک شناخته شدهاند، ذکر نشده است. شش مورد از همین برنامهها نیز حاوی پیوندهایی به «دامنههای مخرب» هستند.
آیا باید این آنتی ویروسها را حذف کنیم؟
۴۰ اپلیکیشن بررسی شده، برخی از بهترین برنامههای امنیتی اندرویدی رایگان در بازار امروزی هستند و بدیهی است که هیچ تضمینی وجود ندارد که جایگزینهای کمتر شناخته شده از ردیابی شما خودداری کنند. به گزارش فرارو، یک راه حل ساده برای حل این مشکل این است که به طور کلی از آنتی ویروسهای موبایلی استفاده نکنید. در صورتی که به تک تک برنامههایی که نصب میکنید، نظارت کافی (مانند خواندن نظرات کاربران آن) داشته باشید، به نصب آنتی ویروس نیاز پیدا نخواهید کرد.
لیست زیر شامل برنامههایی میباشد که هم کاربران خود را ردیابی میکنند و هم حاوی پیوندهای مخرب هستند:
لیست زیر نیز شامل تمام آنتی ویروسهای اندرویدی میباشد که دادههای کاربران خود را ردیابی میکنند: