سایت خبری طلا

ماکارونی به سبک ایرانی یا ایتالیایی کدام بهتر است؟

منبع: سایت طلا


خوردن ماکارونی بسیار لذبخش است اما بهترین نوع ماکارونی که کمتر باعث چاقی شما می شود چیست؟


به گزارش سایت طلا، یکی از سوالات رایج در افراد چاق و همچنین دیابتی این است که ما می توانیم ماکارونی بخوریم؟

واقعیت این است که اگر ما هر ماده غذایی را بیش از مقدار موردنیاز بدن خود مصرف کنیم، چاق کننده بوده و به دنبال چاقی احتمال دیابت افزایش می یابد.

هربار که شما نشاسته ای مانند نان، برنج، ماکارونی، رشته، سیب زمینی مصرف می کنید هورمون انسولین در بدن تان تولید شده تا سبب تنظیم قند خون شود.

با اینکه این هورمون خدمت های بی نظیری به بدن شما می کند اما در کنار تمام فواید آن ، این هورمون مدام در بدن تمایل به ساختن چربی به ویژه در ناحیه ران، باسن و شکم دارد. لذا هرگاه قند و مواد نشاسته ای بالایی مصرف کنیم سرعت بالا رفتن قند بیشتر شده و انسولین بیشتری ترشح می شود.

ماکارونی جز آن دسته مواد کربوهیدراتی است که اگر پس از پختن، دم کشیده شود، نشاسته موجود در آن با سرعت بیشتری جذب شده و به شدت سبب افزایش انسولین در خون می شود.

لذا توصیه می شود سبب کاهش اثرات نامناسب ماکارونی در افزایش قند خون و به دنبال آن چربی در بدن ، ماکارونی پس از آب کش شدن، دم نکشد و به فرم اسپاگتی و البته به همراه سبزیجاتی مثل قارچ ، فلفل دلمه و یا بروکلی پخته مصرف شود.

این مساله به ویژه در افرادی که دیابت دارند، کورتون مصرف می کنند و یا چاق هستند بسیار حائز اهمیت است.