4 ترفند برای جلوگیری از سرد شدن پاها

هر بدنی با تغییر سازگار است. وقتی هوا سرد است، بدن ما تمایل دارد جریان خون را حفظ کند تا اندام هایمان گرم شود.

خبر را برای من بخوان

با این حال، بدن ما بیشترین توجه را به اندام هایمان می دهد و پاهای ما را کنار می گذارد، به همین دلیل است که احساس سردی بیشتری می کنند. وقتی این اتفاق می افتد، راه حل های زیادی برای حل این موضوع وجود دارد. اگرچه، اگر احساس می‌کنید پاهایتان بیشتر سرد می‌شوند، ضروری است که با پزشک خود مشورت کنید.

ما در مجله خبری طلا چند درمان موثر را به شما می گوییم که با انجام آن ها می توانید از سرد شدن پاهایتان جلوگیری کنید.

1-پاهای خود را در آب گرم خیس کنید

خیساندن پاها با آب گرم نه تنها تسکین دهنده است، بلکه ممکن است به شما کمک کند سریعتر بخوابید زیرا گردش خون شما را تحریک می کند. آب باید حدود 36 تا 38 درجه سانتیگراد باشد. این می تواند جلسه آب درمانی طبیعی شما برای پاهای سرد باشد.

چه باید کرد:

پاهای خود را به مدت 10 تا 15 دقیقه در آب گرم قرار دهید. بعد از اتمام کار آنها را خشک کنید. از مرطوب کننده به عنوان یک ماده نهایی استفاده کنید.

سرد شدن پاها درشب

2- پاهای خود را با روغن های گیاهی ماساژ دهید

می توانید پاهای خود را با انواع روغن ها مانند زیتون، نارگیل و آووکادو ماساژ دهید تا پاهای خود را به مسیر گرم بازگردانید. این به این دلیل است که این روغن ها دارای خواص ضد التهابی هستند که به گردش خون شما کمک می کند. به علاوه، برای پوست شما نیز مفید است.

چه باید کرد:

هر روغنی را بردارید و گرم کنید. روی پاهای خود روغن بگذارید و حدود 10-15 دقیقه آنها را ماساژ دهید. سپس جوراب نخی بپوشید.این کار را هر روز انجام دهید تا پایتان گرم بماند.

3- چای زنجبیل بنوشید

زنجبیل به طور کلی به دلیل تداوم گردش خون و گرم کردن بدن و شمارش پاها شناخته شده است. پس وقت آن است که برای گرم کردن پاهای سردتان مقداری چای زنجبیل درست کنید.

چه باید کرد:

2-3 تکه زنجبیل را برش دهید. آنها را به آب در حال جوش اضافه کنید. مخلوط را صاف کرده و بنوشید.

4- غذاهای حاوی آهن و ویتامین B را بیشتر مصرف کنید

یکی از دلایلی که ممکن است پاهای شما سرد باشد، کمبود ویتامین B است که برای بهبود جریان خون بسیار مهم است. آهن همچنین برای انتقال اکسیژن به بدن مفید است.

چه باید کرد:

برای آهن: گوشت قرمز، آجیل، توفو، جو دوسر، اسفناج، لوبیا پخته و غیره را بیشتر مصرف کنید.

برای ویتامین B: گوشت گاو، ماهی تن، ماهی قزل آلا، شیر و محصولات لبنی، تخم مرغ، صدف و غیره را بیشتر مصرف کنید.