به گزارش سایت طلا، کبد چرب دارای 2 نوع کبد چرب الکلی و کبد چرب غیر الکلی است. در هر دو نوع این بیماری داشتن یک رژیم غذایی مناسب و داشتن تحرک کافی می تواند در درمان این بیماری موثر باشد.
شما می توانید موارد تغذیه زیر را دنبال کنید تا در درمان و پیشگیری از این بیماری نتیجه مثبت را ببینید.
1. قهوه
مطالعات نشان داده است کافئین موجود در قهوه میزان آنزیم های غیر طبیعی کبد را کاهش می دهد و میزان آسیب های ناشی از بیماری کبد را کاهش می دهد.
2. سبزیجات
خوردن سبزیجات بیشتر مانند اسفناج، کلم و کلم پیچ نیز می تواند به کاهش کلی وزن کمک کند. کاهش وزن یکی از مواردی است که کنترل بیماری کبد چرب بسیار موثر است.
3. توفو
پروتئین سویا که در غذاهایی مانند توفو وجود دارد ممکن است تجمع چربی در کبد را کاهش دهد. به علاوه توفو چربی کم و پروتئین زیادی دارد.
4. ماهی
ماهی های چرب مانند سالمون، ساردین، ماهی تن و ماهی قزل آلا سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 هستند. اسیدهای چرب امگا 3 می تواند به بهبود سطح چربی کبد کمک کند و باعث کاهش التهاب شود.
5. بلغور جو دو سر
کربوهیدرات های موجود در غلات کامل مانند آرد جو دوسر به بدن شما انرژی می دهد. محتوای فیبر موجود در آن ها همچنین شما را سیر می کند که می تواند به شما در حفظ وزن و کنترل بیماری کبدی کمک کند.
6. گردو
این مغز دارای مقادیر زیادی چربی مفید امگا3 است. مطالعات نشان داده است افرادی که به بیماری کبد چرب مبتلا هستند و گردو مصرف می کنند آزمایشات موفقیت آمیز و مثبتی را پشت سر گذاشته اند.
7. آووکادو
آووکادو سرشار از چربی های سالم است و تحقیقات نشان می دهد که اووکادو حاوی مواد شیمیایی است که می تواند آسیب کبدی را کند کند.
8. دانه آفتابگردان
این دانه سرشار از ویتامین E نوعی از آنتی اکسیدان ها است که می تواند کبد را از آسیب بیشتر محافظت کند.
9. سیر
مطالعات تجربی نشان داده است که پودر سیر می تواند به کاهش وزن بدن و چربی در افراد مبتلا به بیماری کبد چرب کمک کند.
10. چای سبز
چای سبز می تواند در جذب چربی تداخل ایجاد کند اما نتایج در این موضوع هنوز قطعی نیستند و محققان در حال بررسی این موضوع هستند که آیا چای سبز می تواند ذخیره چربی در کبد را کاهش دهد و عملکرد کبد را بهبود بخشد یا نه.