سایت خبری طلا

اتهامی که ایلان ماسک را به دردسر انداخت

منبع: فرارو


بر اساس گزارش بیزنس اینسایدر، کسی که ایلان ماسک را به آزار جنسی متهم کرده بعد از گرفتن پول توافق کرده که از او شکایت نکند و درباره جزییات این موضوع نیز به رسانه‌ها چیزی نگوید.


 ایلان ماسک، میلیاردر آمریکایی اتهام آزار جنسی یکی از خدمه پرواز را در یک جت اختصاصی در سال ۲۰۱۶ تکذیب کرد.

به گزارش بی بی سی، مجله «بیزنس اینسایدر» در گزارشی نوشت شرکت «اسپیس ایکس» که متعلق به ایلان ماسک است، ۲۵۰ هزار دلار برای جلب رضایت شاکی پرونده این آزار جنسی پرداخت کرده است.

در همین حال سهام شرکت تسلا در روز جمعه، شش درصد سقوط کرد.

بر اساس گزارش بیزنس اینسایدر، کسی که ایلان ماسک را به آزار جنسی متهم کرده بعد از گرفتن پول توافق کرده که از او شکایت نکند و درباره جزییات این موضوع نیز به رسانه‌ها چیزی نگوید.

با این حال این نشریه آمریکا به نقل از منابعی که نامشان فاش نشده و دوستان این شخص معرفی شده‌اند، نوشته است که ایلان ماسک در جت خصوصی‌اش، در هنگامی که این خدمه پرواز در حال ماساژ او بوده، به این خدمه پرواز گفته است که اگر «کار‌های بیشتری» انجام بدهد، برایش یک اسب می‌خرد.

این خدمه پرواز در نهایت به این نتیجه رسیده از آنجا که به درخواست‌های ایلان ماسک پاسخ منفی داده، فرصت‌های شغلی‌اش را در شرکت اسپیس ایکس از دست داده است.

اما ایلان ماسک در توییتر مدعی شده که این گزارش، با انگیزه سیاسی و به قصد ترور شخصیت او تهیه شده است.

او در توییتر نوشته است که این گزارش با هدف ضربه زدن به خرید توییتر توسط او منتشر شده است.

نشریه بیزنس اینسایدر نیز در پاسخ به حملات ایلان ماسک در بیانیه‌ای که به رویترز فرستاده از محتوای گزارش دفاع کرده است.

در این بیانیه آمده که گزارش آن‌ها «بر اساس مدارک و مصاحبه‌هایی» است که نویسندگان گزارش به دست آورده‌اند.

ایلان ماسک نخستین کسی نیست که از میان چهره‌های سرشناس و مهم عرصه هنر، سیاست، اقتصاد و سرگرمی در ایالات متحده با اتهام آزار جنسی روبه‌رو شده است.

با این حال این نخستین بار است که او با چنین اتهامی روبه‌رو می‌شود و این موضوع می‌تواند به وجهه او آسیبی جدی وارد کند.

ماسک اگرچه اتهام آزار جنسی را با لحنی بسیار شدید تکذیب کرده، اما درباره پرداخت مبلغ ۲۵۰ هزار دلار از سوی شرکتش، سکوت کرده است.

خرید توییتر به کجا رسید؟

این میلیاردر آمریکایی در تلاش است که مالکیت شبکه اجتماعی توییتر را به دست بگیرد.

او که خود را مدافع آزادی بیان معرفی می‌کند، وعده داده که قوانین توییتر را در ارتباط با انتشار محتوا تغییر خواهد داد.

بسیاری از این قوانین، سخت‌گیری‌هایی هستند که توییتر علیه بیان عقایدی که «نفرت‌پراکنی» توصیف می‌شوند اعمال می‌کند.

نژادپرستی و ترویج خشونت از جمله جنجالی‌ترین ممنوعیت‌های توییتر هستند. به همین دلیل نیز از زمانی که ایلان ماسک تلاش‌هایش را برای خرید توییتر آغاز کرده، بسیاری از گروه‌های راست‌افراطی از این اقدام او استقبال کرده‌اند.

او همچنین گفته است که اگر موفق شود توییتر را بخرد، ممنوعیت دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری سابق آمریکا را برای حضور در توییتر لغو خواهد کرد.

ترامپ به دلیل نقض مکرر قوانین توییتر در ارتباط با ترویج خشونت و انتشار خبر‌های غیرواقعی از توییتر اخراج شد.

به رغم اینکه هیات مدیره توییتر با پیشنهاد خرید این شرکت توسط ایلان ماسک موافقت کرد، او اخیرا در اقدامی دور از انتظار اعلام کرد که این خرید را به تاخیر می‌اندازد.

ماسک گفت که درباره آمار دقیق حساب‌های کاربری غیرواقعی که توییتر آن‌ها را حدود ۱۰ درصد تخمین می‌زند، شک دارد.

تعداد کاربران، میزان فعالیت آن‌ها و ضریب نفوذ آن‌ها بر روی افکار عمومی، از جمله موضوعاتی هستند که بر روی قیمت توییتر اثر می‌گذارند.

از آنجا که توییتر یک شرکت سهامی عام است، باید گزارش‌های فعالیت‌های خود را به شکل شفاف اعلام کند تا سرمایه‌گذاران بتوانند برای خرید سهام توییتر تصمیم بگیرند.

تردیدی که ایلان ماسک در ارتباط با تعداد کاربران غیرواقعی مطرح کرده می‌تواند بر روی ارزش شرکت توییتر اثر قابل‌توجهی بگذارد.