به گزارش سایت طلا، یخچال محیطی بسیار مناسب برای نگهداری از موادغذایی است و آن ها را فاسد شدن دور می کند اما برخی از موادغذایی تنها در صورتی سالم باقی می مانند که خارج از یخچال نگهداری شوند.
گوجهفرنگی
این میوه تمام عطر و طعم خود را در یخچال از دست میدهد. یخچال بافت گوجه را نیز تغییر میدهد. سرما غشای دیواره میوه را میشکند و مزه آن را عوض میکند.
ریحان
ریحان به سرعت در یخچال پلاسیده میشود و بوی تمام مواد غذاییِ موجود در یخچال را به خود جذب میکند. بهتر است ریحان را بیرون از یخچال بگذارید و مانند گل درون فنجان آب تازه قرار دهید.
سیر
در یخچال جوانه میزند و ممکن است حالت چروکیده و کهنه پیدا کند. باید سیر را در محیط خشک و خنک نگه دارید.
روغن زیتون
را باید در جای خنک و تاریک غیر از یخچال قرار دهید. زیرا این روغن در محیط یخچال مثل کره متراکم و سخت میشود.
قهوه
اگر قهوه را در یخچال قرار دهید نه تنها طعمش را از دست میدهد، بلکه بوی سایر غذاها را به خود میگیرد. قهوه را در جای خنک و تاریک نگه دارید تا طعم و تازگی آن باقی بماند.
آووکادو
آووکادوهای بسیار نارس فرآیند رسیدن را در یخچال به سختی تمام می کنند. در عوض، آن ها را روی میز بگذارید تا در دمای اتاق پخته شود.
موز
موز به دو دلیل به دمای اتاق نیاز دارد: دمای گرم به له شدن و خراب شدن میوه کمک می کند و نور و هوا از پوسیدگی کند می کنند.
روغن
مانند عسل، سبزیجات، زیتون، نارگیل و سایر روغن های پخت و پز به سرعت در یخچال جامد می شوند. به جای آن آنها را در یک قفسه خنک و تاریک در انبار نگهداری کنید.