تنها غذای بنفش ایران، کاملا طبیعی! +عکس

قوروت بیرجندی غذای معروف خراسان جنوبیه که از کشک،گردو، پیاز داغ، نعناع و زعفران تهیه میشه! شاید فکر کنید که چطور می‌شود غذایی که با کشک پخته می‌شود به جای سفید، بنفش شود.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا، قوروت بیرجندی غذای معروف خراسان جنوبیه که از کشک،گردو، پیاز داغ، نعناع و زعفران تهیه میشه! شاید فکر کنید که چطور می‌شود غذایی که با کشک پخته می‌شود به جای سفید، بنفش شود. علت این تغییر رنگ این است کشک رو با گردو قاطی میکنند و می سابند و به آن قروت، قوروت یا کشک سیاه می‌گویند.

خواص قروت

این غذا علاوه بر طعم خوب و لذیذش برای استحکام و رشد استخوان هم خیلی مفید است زیرا سرشار از کلسیم و فسفر است و همچنین برای تشکیل گلبول‌های قرمز خون، که وظیفه اکسیژن‌رسانی به بخش‌های مختلف بدن را بر عهده دارند، هم بسیار مفید است زیرا این غذای محلی یک منبع سرشار آهن است و همه می‌دانیم که کمبود آهن در رژیم غذایی موجب کم‌خونی و عوارض منفی آن می‌شود.