اگر بیش از 50 سال سن دارید این غذاها را بخورید
با بالا رفتن سن به مرور زمان رژیم غذایی شما روند سالم تری را طی می کند و تغذیه شما از اهمیت بالایی برخوردار می شود.
وقتی سن افراد بالاتر می رود،تغذیه اهمیت بیشتری پیدا میکند و باید توجه ویژهای به آن داشت، زیرا بعد از سن ۵۰ سالگی خطر ابتلا به بیماری ها افزایش پیدا میکند و تراکم استخوان ها و حجم عضلات کمتر میشود.
اگر سن شما از ۵۰ سال گذشته و بالای ۵۰ سال هستید برای اینکه به سلامت بدن خود کمک کنید و یا آن را ارتقا دهید،مصرف مواد غذایی زیر را در برنامه غذایی خودبگنجانید.
چغندر: این سبزی شیرین باعث افزایش انرژی بدن ،افزایش قدرت مغز و سلامت قلب میشود. پزشکان تغذیه بر این باورند که چغندر ها غنی ازنیترات هستندکه می تواند باعث افزایش جریان خون به مغز شوند و همین امر به جنگ زوال عقل میرود.
دانه آفتابگردان: مطالعات و تحقیقات نشان میدهد، ترکیب ویتامین E و C به محافظت از پوست در برابر آسیب دیدگی ناشی از اشعه uv کمک می کند و دانه یا تخمه آفتابگردان منبع عالی از ویتامین E است.
گردو: افراد بالای ۵۰ سال ممکن است نگرانیهایی در مورد بیماری قلبی داشته باشند ،اما گردو این نگرانیها را برطرف میکند .ترکیب منحصر به فرد چربی های غیراشباعی ، فیبر و فلاونوئیدهای موجود در گردو آن را به یکآجیل مفید برای سلامت قلب تبدیل کرده است.
سبزیجات برگ دار تیره: سبزیجات برگ دار تیره از دیگر غذاهای مناسب ۵۰ ساله هاست.برخی سبزیجات مثل کلم پیچ منبع عالی از کلسیم هستند. با افزایش سن نیاز بدن به کلسیم بیشتر میشود و سبزیجات برگ دار تیره تقریباً ۳۰ درصد کلسیم روزانه مورد نیاز بدن را تامین میکند.
لوبیاها: با افزایش سن، خطر ابتلا به بیماریهای حاد مثل دیابت نوع دو و فشار خون افزایش پیدا میکند.بنابراین مصرف مواد غذایی غنی از فیبر مثل لوبیا و عدس خطر ابتلا به این بیماریها را کاهش میدهد.
کینوا: یکی از راه های افزایش پروتئین مصرفی خوردن کینوآ است. کینوآ یک پروتئین کامل است که۹آمینو اسید ضروری بدن را تأمین میکند و یک جایگزین عالی برای برنج قهوه ای است.