نمی‌توانیم خودرویی را که یک سال در فضای باز بوده با مدل ۱۴۰۱ پلاک کنیم

رئیس پلیس راهور گفت: ما نمی‌توانیم خودرویی را که یک سال در کارخانه، فضای باز یا پارکینگ قرار داشته با مدل ۱۴۰۱ پلاک کنیم.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا، رئیس پلیس راهور گفت: ما نمی‌توانیم خودرویی را که یک سال در کارخانه، فضای باز یا پارکینگ قرار داشته با مدل ۱۴۰۱ پلاک کنیم.

سردار سید کمال هادیانفر در جلسه ارتباط مستقیم مردمی در مرکز 197، با اشاره به بازدید حضوری و تماس تلفنی 150 نفر با رئیس و مسئولان پلیس راهور، اظهار کرد: در این جلسه موضوعات مختلف مطرح شد و بخش زیادی از تماس‌ها، تقدیر و تشکر از پلیس راهور مخصوصاً در حوزه توسعه ایمنی و کیفیت خودروها بود.

رئیس پلیس راهور افزود: بخشی از شهروندان نیز نقطه‌نظراتی در حوزه ترافیک و عده‌ای نیز در موضوع گواهینامه، شماره‌گذاری و سایر خدمات، موضوعاتی داشتند.

توقیف حدود 402هزار موتورسیکلت و خودرو در پارکینگ‌ها

وی درباره تقسیط جرائم رانندگی نیز گفت: اکنون حدود 293 هزار دستگاه موتورسیکلت و 109 هزار خودرو در پارکینگ متوقف هستند؛ مالکان این موتورسیکلت‌ها و خودروها و حتی افرادی که مشمول توقیف خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی نیستند و اخیراً وسایل نقلیه آن‌ها توقیف شده است، می‌توانند جرائم رانندگی خود را بدون هیچ پیش‌پرداختی در مراکز "پلیس+10" یا اپلیکیشن "پلیس من"، با سپردن و ارائه تعهد به‌صورت قسطی در مدت یک سال پرداخت کنند البته این موضوع در سند آن‌ها لحاظ می‌شود که حتماً ملزم به پرداخت باشند و با هر میزان که در توان آن‌هاست، می‌توانند جرائم را پرداخت کنند.

این مقام انتظامی در پاسخ به این سؤال درباره امکان‌پذیر بودن پرداخت قسطی جرائم رانندگی برای سایر مالکان وسایل نقلیه نیز بیان کرد: ما یک دوره را برای سایر مردم انجام دادیم اما خیلی متعهد به پرداخت نشدند و اکنون این امتیاز برای افرادی لحاظ شده است که وسایل نقلیه آن‌ها در توقیف است.

توصیه پلیس به رانندگانی که بیش از 3میلیون تومان خلافی دارند

هادیانفر با اعلام اینکه "اکنون پرداخت تدریجی جرائم رانندگی در راهور120 یا اپلیکیشن امکان‌پذیر است"، از آن دسته رانندگی که بیش از سه میلیون تومان خلافی دارند، خواست که خلافی خود را پیش از اینکه مشمول توقیف خودرو شوند، پرداخت کنند.

رئیس پلیس راهور درباره عدم تحویل خودروها به مردم به‌دلیل عدم شماره‌گذاری آن‌ها تصریح کرد: این‌که خودروساز، خودرو را تحویل نمی‌دهد، باید خودش پاسخگو باشد اما امروز در انبار ایران‌خودرو بیش از 70 هزار و در انبار سایپا بیش از 60 هزار انباشتگی پلاک داریم.

وی ادامه داد: به‌طور مثال مالک یا خریدار وسیله نقلیه در یک شهر و پلاک در شهر دیگری است و خودرو نیز در شهر دیگری تولید شده است اما ما کمتر از 24 ساعت، خودرو را پلاک می‌کنیم اما اکنون خودروهایی در سال 1400 تولید شده‌اند و باید با پلاک همان سال شماره‌گذاری شوند زیرا هم تکلیف ماده چهار قانون ما و هم حق‌الناس است، ما نمی‌توانیم خودرویی را که یک سال در کارخانه، فضای باز یا پارکینگ قرار داشته است با مدل 1401 پلاک کنیم زیرا اشکال فنی برای ما دارد و دیگر افسران نمی‌توانند تشخیص دهند به این دلیل که در سند 1401 ثبت شده است اما شماره شاسی سال 1401 دیگر M نبوده و N است.

این مقام انتظامی متذکر شد: به‌نظرم خودروساز باید مبلغی از پول اخذشده از متقاضی را کسر کند و با همان مدل 1400 به مردم تحویل دهد لذا ما هیچ محدودیتی برای تحویل پلاک در سراسر کشور نداریم.

هادیانفر خاطرنشان کرد: خودروهای مذکور مربوط به ایران‌خودرو، سایپا و زامیاد است یعنی تولید خودرو مربوط به سال 1400 بوده و به هر دلیلی این خودروها نگه داشته شده است و می‌خواهند با مدل 1401 به مردم تحویل دهند که این مورد مخالفت ما و خلاف قانون است و باید حتماً با همان مدل 1400 پلاک شود.

رئیس پلیس راهور درباره تمهیدات ترافیکی همزمان با سالروز ارتحال امام خمینی(ره)، اظهار کرد: طرح عملیاتی و ترافیکی در محدوده حرم مطهر پیش‌بینی شده است و اطلاع‌رسانی‌ها مستمر در این رابطه صورت خواهد گرفت همچنین جانمایی پارکینگ‌ها و اتوبوس‌ها مشخص شده است.

وی با اشاره به حضور اقشار مختلف مردم از شهرهای مختلف کشور در این مراسم، گفت: اتوبوس‌هایی که از شمال کشور به این مراسم می‌آیند، فقط مجاز به تردد از جاده هراز و فیروزکوه به‌سمت تهران هستند و جاده چالوس برای تردد اتوبوس‌ها در این ایام ممنوع خواهد شد همچنین تأکید داریم و به پلیس راه ابلاغ کردیم اتوبوس‌هایی که به‌صورت کاروانی حرکت می‌کنند، با اسکورت پلیس راهور به‌سمت تهران حرکت کنند تا خدای ناکرده شاهد حادثه نباشیم.

هادیانفر در پاسخ به این سؤال که آیا تأکید شده است که برای حضور در این مراسم‌ها از اتوبوس‌های غیراستاندارد استفاده نشود، گفت: این جزو دستورالعمل اجرایی ماست، به تمام سازمان‌ها نیز ابلاغ کردیم، تمام اتوبوس‌ها باید بین‌شهری و مورد استاندارد و تأیید باشد، اتوبوس‌های سازمانی فاقد سیستم پایش پلیس که رانندگان آن‌ها نیز دفترچه ثبت ساعت یا برگ معاینه فنی معتبر نداشته باشند، نمی‌توانند به‌سمت تهران حرکت کنند و به آن‌ها نیز ابلاغ شده است که مطلقاً از این اتوبوس‌ها استفاده نکنند.