به گزارش سایت طلا، معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی ایران، در ارتباط با درآمد نجومی پزشکان کشور، توضیحاتی ارائه داد.
علی سالاریان، در واکنش به ماجرای درآمدهای نجومی جامعه پزشکی، گفت: به هیچ وجه اینگونه نیست و باید تصور مردم از درآمدهای پزشکان به روز رسانی شود؛ در چند سال اخیر افتتاح مطب در سراسر کشور را به شدت کم داشتهایم.
وی با عنوان این مطلب که سالانه بیش از ۵ هزار پزشک از دانشگاههای علوم پزشکی فارغ التحصیل میشوند، افزود: در حال حاضر برخی فارغ التحصیلان پزشکی به سایر مشاغل کوچ میکنند؛ برخی پزشکان ما سوپرمارکت دارند یا حتی اگر کار خدماتی داشته باشند، از طبابت منفعت بیشتری دارد و این موضوع قابل اثبات است.
سالاریان خاطرنشان کرد: در بیمارستانهای دولتی کشور جراح عمومی درآمدی کمتر از ۱۰ میلیون تومان در ماه دارد این تصوری که از درآمدهای پزشکان هست، به هیچ وجه صحت ندارد.
وی تأکید کرد: دستمزد یک جراح عمومی از عمل آپاندیس، زیر ۱۰۰ هزار تومان است و درآمد پزشک از هر ویزیت زیر ۱۰ هزار تومان است، مگر چند ویزیت میتواند در ماه داشته باشد.
سالاریان با عنوان این موضوع که بخش زیادی از این درآمد مشمول مالیات میشود، گفت: خالص درآمدهای پزشکان باید مبنای محاسبه مالیات باشد نه آنچه وارد حساب آنها میشود.
وی ادامه داد: در مطب داری خصوصی نیز باید گفت خرید یک دستگاه ام آر آی یک میلیون یورو هزینه دارد اما یک ام آر آی ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومان برای پزشک درآمد دارد، در حالی که فقط هزینه استهلاک و نگهداری آن بیش از اینها است.
سالاریان گفت: میزان پرداختی به پزشکان عمومی در بیمارستانهای دولتی از ماهیانه ۶ تا ۷ میلیون تومان شروع میشود و تا حدود ۲۰ میلیون تومان در روستاهای دورافتاده است.