به گزارش سایت طلا ، «عیسی زارعپور» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پست اینستاگرامی خود نوشت: در آخرین روز سفر به ژنو برای دیدار با «ماساهیکو متوکی»، دبیر کل اتحادیه جهانی پست به «برن» رفتم.
وی افزود: در ابتدای این دیدار انتخاب «متوکی» به دبیرکلی اتحادیه جهانی پست (UPU) را تبریک گفتم و سپس اقدامات شرکت ملی پست ایران در پیادهسازی طرح تحول و هوشمندسازی فرایندهای پستی را توضیح دادم. از نقش فعال و همکاری نزدیک شرکت ملی پست ایران با این اتحادیه در طول سالهای گذشته گفتم و خواستار بسط بیشتر این روابط شدم.
وزیر ارتباطات ادامهداد: همچنین از دبیرکل خواستم تا برای رفع موانع و محدودیتهای ناشی از تحریمهای ناعادلانه در مسیر پست بینالملل تلاش کند. به او یادآوری کردم که برخی کشورها به بهانه تحریم و برخلاف رویه و اصول بنیادین اتحادیه جهانی پست، روابط پستیشان را کاهش دادهاند یا در پرداخت و تسویه مطالبات مالی مانع ایجاد میکنند و اتحادیه موظف است از این گونه اقدامات جلوگیری کند.
زارعپور خاطرنشانکرد: متوکی هم با اشاره به خدمات مستمر پست ایران در سالهای کرونایی بیانداشت که «پست ایران در ۲ سال گذشته پشتیبان کسب و کارهای فعال در ایران بود و اجازه نداد این کسب و کارها با مشکل روبهرو شوند.
به گفته وزیر ارتباطات، متوکی از نقش سازنده ایران در اتحادیه آسیا اقیانوسیه پستی تمجید و اعلام کرد که «در ماههای آینده سازوکارهایی برای رفع موانع پست بینالمللی و وصول مطالبات کشورها ایجاد خواهد شد.»
وی افزود: متوکی اذعان کرد که محدودیتهای ناشی از تحریمها نباید شامل خدمات پستی شود. وی همچنین وعده داد که اتحادیه جهانی پست، شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران را تا هوشمندسازی کامل همراهی کند.
زارعپور اضافهکرد: از متوکی دعوت کردم که در نمایشگاه بینالملی پست که ماه اکتبر (پاییز) در ایران برگزار میشود حضور داشته باشد که مورد استقبال او قرار گرفت.
وی تصریحکرد: سفر کاری به سوئیس هرچند بسیار فشرده و کوتاه بود، اما بستر بسیاری از همکاریهای مشترک بینالمللی را هموار کرد.
به گزارش ایرنا، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نهم خرداد ماه همراه با رییس سازمان فناوری اطلاعات و رییس مرکز بینالملل وزارت ارتباطات برای حضور در اجلاس جهانی جامعه اطلاعاتی (WSIS) به ژنو، مقر اتحادیه بینالمللی مخابرات (ITU) سفر کرد.
اجلاس جهانی جامعه اطلاعاتی ۲۰۲۲ (WSIS)، با شعار «فناوری اطلاعات برای رفاه، شمولیت و تابآوری»، از ۲۴ اسفندماه (۱۵ مارس) تا ۱۳ خردادماه (سوم ژوئن) بهصورت مجازی و از ۹ خردادماه (۳۰ می) تا ۱۳ خردادماه (۳ ژوئن) بهصورت حضوری، با هدف ساماندهی دسترسی همگانی به شبکههای اطلاعاتی و ایجاد قوانین پایه برای یکپارچهسازی اهداف جامعه اطلاعاتی و تکمیل پروتکلهای بینالمللی، برگزار شد.
وزیر ارتباطات کشورمان در این سفر در پنل روز ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ سخنرانی و همچنین در میزگرد وزرای شرکتکننده در این اجلاس شرکت کرد.