به گزارش سایت طلا، وقتی سن افراد بالاتر می رود،تغذیه اهمیت بیشتری پیدا میکند و باید توجه ویژهای به آن داشت، زیرا بعد از سن ۵۰ سالگی خطر ابتلا به بیماری ها افزایش پیدا میکند و تراکم استخوان ها و حجم عضلات کمتر می شود.
در نتیجه نگاهی به غذاهای مناسب این افراد می اندازیم.
گوجه فرنگی
اکثر افراد گوجه فرنگی دوست دارند اما میدانستید که همین گوجه فرنگی از بروز چین و چروک جلوگیری میکند. برای اینکه حاوی آنتی اکسیدانی به نام لیکوپن است که از پوست در برابر آسیبهای ناشی از نور آفتاب محافظت می کند. بدن از طریق گوجه فرنگی پخته لیکوپن بیشتری جذب می کند ،بنابراین برای سس پاستا و اسپاگتی خود از آن استفاده کنید
قارچ
بعد از سن ۵۰ سالگی مصرف غذاهایی که علائم یائسگی مثل کاهش تراکم استخوان ها و شکنندگی استخوان ها را بی اثر می کند، لازم و ضروری است .خانمها در این مقطع از زندگی باید به ویتامین D و کلسیم توجه ویژهای داشته باشند .قارچ ها جزو معدود مواد غذایی حاوی ویتامین D هستند و جایگزین خوبی برای گوشت هستند، چون باعث می شوند ،کالری کمتری مصرف کنید.
آلوها
اگر دوست دارید تا زمان میانسالی و پیری استخوانهای بدن خود را محکم نگه دارید، آلو را فراموش نکنید. تحقیقات نشان می دهد، مصرف روزانه ۵ تا ۶ عدد آلو (آلو بخارا) به جلوگیری از کاهش تراکم استخوان ها کمک می کند .آلوی خشک هم به بهبود عملکرد و سلامت سیستم گوارش کمک می کند
تخم مرغ
مصرف تخم مرغ به بهبود سلامت مغز کمک می کند و در دوران میانسالی به عملکردهای ادراکی نیز بسیار کمک میکند. در حقیقت لوتئین موجود در تخم مرغ این نقش کلیدی را ایفا می کند. شما می توانید به تمام بشقاب های غذایی خود تخم مرغ را
اضافه کنید.
انگور
انگور حاوی بیش از ۱۶۰۰ ترکیب گیاهی طبیعی شامل آنتی اکسیدان ها و پلی فنول های مختلف است که فواید سلامتی فراوانی برای بدن دارند انگور برای قلب ،چشمها، مغز و مفاصل بسیار مفید است. یک چهارم فنجان انگور فقط ۹۰ کالری دارد و تمامی انواع انگورها از هر رنگی منابع طبیعی خوبی از آنتی اکسیدان ها هستند.
ماست یونانی
و بالاخره آخرین غذای مناسب ۵۰ ساله ها ماست یونانی است. این ماست در مقایسه با ماست های معمولی میزان سدیم و قندآن ۴۰ درصد کمتر و میزان پروتئین آن دو برابر است.