سایت خبری طلا

مسکن ۱۰۰۰ واحدی قرچک یکماهه تحویل شود

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان


رئیس جمهور کشورمان در ادامه سفر‌های استانی از شهرستان های استان تهران بازدید کرد.


حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی صبح شنبه در ادامه سفر‌های استانی از شهرستان‌های استان تهران بازدید کرد.

بازدید از مجموعه مسکونی سبحان

رئیس جمهور در این بازدید با حضور در شهرستان قرچک در جنوب شرق استان تهران از مجتمع مسکونی یکهزار واحدی قرچک موسوم به سبحان بازدید کرد.

عملیات احداث مجتمع مسکونی سبحان که در حاشیه کمربندی شمالی شهرستان قرچک واقع شده، از ۱۸ سال پیش آغاز شده و حدود ۱۰ سال قبل عملیات اجرایی آن به پایان رسیده است.

این مجتمع مسکونی از یکهزار و سه واحد مسکونی و ۵۴ واحد تجاری برخوردار است و حدود ۱۰ سال می‌شود که با وجود تکمیل شده، اقدامی برای واگذاری آن صورت نگرفته است.

مجتمع مسکونی سبحان به یکی از موسسات مالی اعتباری تعلق دارد که پس از انحلال از سوی بانک مرکزی، تمام اموال آن توقیف شد تا بدهی‌های آن به بانک مرکزی پرداخت شود، ولی برخی از مشکلات از جمله تامین نشدن سرانه‌های مورد نیاز، دریافت نکردن پایان کار از سوی شهرداری و مشخص نشدن وضعیت بدهی‌ها باعث شده تا حتی یک واحد از این مجتمع مسکونی واگذار نشود.

VID:20220618-491554719.mp4

حضور در محل اجرای پروژه راه‌آهن شهری ورامین

 وی  در جریان سفر به شهرستان‌های ورامین، قرچک و پیشوا با حضور در محل اجرای طرح قطار حومه‌ای که شهرستان‌های جنوب‌شرق تهران را به پایتخت متصل می‌کند، از روند اجرا و تکمیل این طرح مهم ملی بازدید کرد و در جریان مسائل و مشکلات آن و خواسته مردم و مسئولان در تبدیل وضعیت این طرح از راه‌آهن به شرکت مترو قرار گرفت.
طرح قطار حومه‌ای تهران - ورامین از مصوبات دولت نهم است که در پی درخواست‌های مکرر مردم در ۱۷ مرداد سال ۸۸ با حضور مسئولان وقت وزارت راه و شهرسازی، شرکت راه آهن و مسئولان محلی و عل‌اکبر محرابیان که آن زمان، دستیار ویژه رئیس جمهور در ستاد تبصره ۱۳ بود، کلنگ احداث آن در ایستگاه راه‌آهن ورامین به زمین خورد.
اجرای این طرح، ابتدا در اختیار شرکت راه آهن قرار گرفت ولی با پیگیری و اعتراض مسئولان ورامین، این طرح ملی به شرکت مترو تهران واگذار و مقرر شد تا در سه فاز شهرری تا قرچک، قرچک تا ورامین و ورامین تا پیشوا انجام شود.

بازدید از بیمارستان نیمه تمام پیشوا

رئیس جمهور کشورمان همچنین در جریان سفر به شهرستان پیشوا، از بیمارستان در حال ساخت و نیمه تمام این شهرستان بازدید کرد.

شهرستان پیشوا با بیش از ۸۰ هزار نفر جمعیت، یکی از شهرستان‌های استان تهران است که از داشتن حتی یک تخت بیمارستانی نیز بی‌بهره است و با پیگیری‌های صورت گرفته طی سال‌های اخیر، ساختمان نیمه‌تمام بیمارستانی که در ابتدا به دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا تعلق داشت، به سرانجام نرسیده و تکمیل نشده است.

اواسط سال  ۱۳۸۷ بود که با ورود رشته‌های پرستای و پزشکی به دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا، زمینی در شهرک نقش جهان، مقابل ساختمان مرکزی این واحد دانشگاهی خریداری شد و عملیات اجرایی آن با سرعت آغاز شد.

روند سریع ساخت و ساز این بیمارستان در ابتدا به گونه‌ای بود که همگان تصور می‌کردند در کمترین زمان مردم پیشوا دارای بیمارستان می‌شوند و مسئولان وقت، زمانی حداکثر ۴ ساله را برای تکمیل و افتتاح آن اعلام می‌کردند ولی عملیات اجرایی این طرح مهم با پیشرفت فیزیکی ۱۵ درصدی متوقف شد و تا کنون هیچ اقدام عملی برای تکمیل آن صورت نگرفت.

حضور در حرم امامزاده جعفربن موسی الکاظم (ع) پیشوا

وی پس از حضور در شهرستان پیشوا، در بارگاه ملکوتی امامزاده جعفربن‌موسی‌الکاظم (ع) فرزند بلافصل امام هفتم شیعیان حضور یافته و ضمن زیارت مضجع نورانی این امامزاده واجب التعظیم، با تنی چند از مردم دیدار و گفت وگو کرد.

رئیس جمهور همچنین از پروژه نیمه‌تمام مجتمع مسکونی آژینه در حاشیه شهر پیشوا بازدید کرد.

حضور در مجتمع مسکونی نیمه‌تمام آژینه پیشوا

در ادامه بازدید‌های میدانی خود از مجتمع مسکونی نیمه‌تمام آژینه در حاشیه شهر پیشوا، دیدن کرد.

رئیس جمهور در جریان بازدید خود، با مردمی که در بخش واحد‌های تکمیل شده این مجتمع ساکن هستند دیدار و در ضمن گفتگو با ایشان از مشکلات و درخواست‌های آنان مطلع شد.

رئیسی با اشاره به درد و دل‌های ساکنین به خصوص درباره عدم بهره‌مندی از خدمات شهری در این مجتمع اظهار داشت: امیدواریم با توجه به مصوبات این سفر ارائه خدمات شهری به ساکنین بخش تکمیل شده این مجتمع هر چه سریع‌تر آغاز شده و تا پایان سال جاری تمام خدمات شهری برای تسهیل زندگی مردم تأمین شود.

مجتمع آژینه با ظرفیت احداث ۱۲۳۲ واحد آغاز شد که ۸۳۲ واحد آن تکمیل و تحویل متقاضیان شده، اما ۴۰۰ واحد آن همچنان ناتمام مانده است.

همچنین این مجتمع فاقد هر گونه خدمات شهری و عمومی است.