ادویه هایی که شما را از چاقی نجات می دهند

ادویه ها مهم ترین چاشنی هستند که به غذای ما طعم و رنگ می دهند و علاوه بر خوشمزه کردن غذا به کاهش وزن و لاغر شدن ما نیز کمک می کنند.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا، ادویه های بسیاری وجود دارند که سبب افزایش سوخت و ساز بدن می شود و برای سوزاندن چربی و لاغر شدن مفید هستند.

ادویه های لاغرکننده چیزهای عجیب و غریبی نیستند بلکه آن ها همان ادویه هایی هستند که ما در غذاهایمان گاهی از آن ها استفاده می کنیم.

۱.هل: دانه هل تقویت کننده معده، ضد نفخ و بادشکن است؛ همچنین به هضم غذا نیز کمک می کند.

۲.سیاه دانه: یکی از بهترین ادویه ها برای سوزاندن چربی شکم و پهلو و رسیدن به تناسب اندام، سیاه دانه می باشد

۳.زیره: سرشار از آنتی اکسیدان ها و فیتواسترول می باشد و با جذب کلسترول مضر در دستگاه گوارش باعث کاهش وزن شود.

۴.زردچوبه: زردچوبه با دارا بودن کورکومین است که رگ های خونی را از تشکیل بافت چربی اضافی بازمی دارد که این امر در کاهش وزن و چربی بسیار موثر است.

خواص ادویه

۵.دارچین: این ادویه پر طرفدار با افزایش متابولیسم که گام مهمی در کمک به کاهش وزن و نیز حفظ وزنی سالم است،و همچنین قند خون را نیز تنظیم می کند

۶.زنجبیل: زنجبیل می تواند هم سوخت و ساز بدن را افزایش دهد. زنجبیل باعث احساس سیری در شما می شود و به لطف این ویژگی زنجبیل، کمتر برای پرخوری وسوسه می شوید.

۷.خردل: خردل می تواند میزان متابولیسم را تا 25 درصد به ناگهان افزایش دهد. با مصرف روزانه 3 و نیم قاشق چای خوری خردل می توانید روزانه 45 کالری اضافی بسوزانید.

۸.پودر سیر: سیر حاوی ویتامین های A،B و C است و به هضم غذا کمک می کند. سیر حاوی آنتی اکسیدان هایی است که به کاهش وزن کمک می کنند.

کاهش وزن

۹.فلفل: حجم متعادلی از فلفل سیاه یا قرمز به افراد دچار اضافه وزن برای افزایش متابولیسم بدن آن ها در کنار رعایت رژیم غذایی و ورزش توصیه می شود.

۱۰.رازیانه: رازیانه یکی از ادویه های آشپزی است که کاربرد دارویی زیادی دارد. این دانه ها سرشار از آنتی اکسیدان ها، فیبر غذایی، ویتامین ها، و مواد معدنی می باشد.

۱۱.دانه گشنیز: دانه های گشنیز از زمانی که قهوه ای می شوند، برداشت می گردند و سرشار از آنتی اکسیدان ها، چربی های سالم و مواد معدنی مانند مس، پتاسیم، روی، کلسیم و منیزیم هستند و موجب کاهش وزن می شوند.