سایت خبری طلا

با این ترفند سن گوش و حس شنوایی تان را تست کنید + ویدیو

منبع: روزیاتو


شنوایی شما چقدر با سنتان تناسب دارد؟ اخیرا یکی از اینفلوئنسرهای تیک تاکی یک تست صوتی به اشتراک گذاشته و ادعا کرده است که با گوش دادن به آن می‌توانید به سن شنوایی تان پی ببرید.


به گزارش سایت طلا، شنوایی شما چقدر با سنتان تناسب دارد؟ اخیرا یکی از اینفلوئنسرهای تیک تاکی یک تست صوتی به اشتراک گذاشته و ادعا کرده است که با گوش دادن به آن می‌توانید به سن شنوایی تان پی ببرید.

در این ویدیوی کوتاه که بیش از ۳ میلیون بازدید در تیک تاک داشته، صدایی بلند و نافذ پخش می‌شود. فرکانس صدا با گذشت زمان افزایش می‌یابد که باعث می‌شود به تدریج بلند و بلندتر شود. با بالا رفتن فرکانس، عدد روی صفحه نمایش از ۸۸ به صفر میل می‌کند.

VID:20220626-491554956.mp4

جاستین آگوستین، ستاره تیک تاکی ماه می این ویدیو را منتشر کرد و گفت این آزمایش می‌تواند نشان‌دهنده سن شنوایی شما باشد. عددی که در آن شنیدن صدا متوقف می‌شود، سن گوش شماست که می‌توانید آن را با سن واقعی تان مقایسه کنید. این آزمایش قرار است مشخص کند که آیا شنوایی شما در مقایسه با سنتان بهتر یا بدتر از حد متوسط است.

در قسمت نظرات زیر پست آگوستین نمرات خود را به اشتراک گذاشته و عمدتا با نگرانی از رتبه خود صحبت کرده‌اند. یک نفر نوشته: «امیدوارم جدی نباشد… در ۳۲ سالگی شنوایی ام ۶۷ ساله است.» دیگری نیز با نگرانی در قسمت کامنت ها نوشته: «۴۶ در ۱۵ سالگی… احتمالا خبر خوبی نیست.»

علت کاهش شنوایی با بالا رفتن سن چیست؟

با افزایش سن، شنوایی ما به دلیل آسیب به سلول های مویی و اعصاب گوش داخلی بدتر می‌شود. این بدان معناست که ما توانایی شنیدن نویزهای با فرکانس بالاتر را در طول سالیان از دست می‌دهیم. این از دست دادن در افرادی که به شنوایی خود آسیب رسانده‌اند نظیر افرادی که به طور منظم موسیقی را با صدای بلند گوش می‌دهند، محسوس‌تر است.

از دست دادن شنوایی با افزایش سن نسبتا قابل پیش بینی است و ساخت تست هایی نظیر آنچه در تیک تاک به اشتراک گذاشته را امکان پذیر می‌کند.

به عنوان مثال، صداهای با فرکانس ۸ هزار هرتز باید به راحتی توسط همه افراد با شنوایی عادی شنیده شود. شنیدن صداهای بالای ۱۲ هزار هرتز برای افراد بالای ۵۰ سال دشوار است و فرکانس ۱۷ هزار و ۴۰۰ تنها توسط افراد نوجوان قابل شنیدن است. اکثر افراد بالای ۱۸ سال قادر به شنیدن آن نیستند.