۶ چای عجیب در جهان که تا به امروز نمیشناختید + تصاویر
چای یکی از نوشیدنیهای محبوب در جهان است و از برگهای خشک شدهی گیاه چای تهیه میشود؛ اما در کنار این نوشیدنی، مصرف دمنوشها و چایهای گوناگونی که با برگ گیاهان مختلف تهیه میشوند هم طرفداران مخصوص خود را دارد.
به گزارش سایت طلا، چای یکی از نوشیدنیهای محبوب در جهان است و از برگهای خشک شدهی گیاه چای تهیه میشود؛ اما در کنار این نوشیدنی، مصرف دمنوشها و چایهای گوناگونی که با برگ گیاهان مختلف تهیه میشوند هم طرفداران مخصوص خود را دارد. لیست این چایها طولانی است اما در این لیست چند نام چند چای عجیب به چشم میخورد که ممکن است شما با شنیدنش تعجب کنید.
اما امروز در این مطلب میخواهیم از چند چای عجیب صحبت کنیم.
۱. چای فشردهی روسی
یکی از چایهای عجیب در این لیست چای فشردهی روسی است. در این روش پودر برگ چای به شدت فشرده میشود و بافتی شبیه به یک آجر پیدا میکند. بله آجر! آجر تهیه شده از چای به قطعات کوچکتر تقسیم میشود و هر بار که قصد دارید چای بنوشید باید کمی از آن را در فنجان آب جوش رنده کنید. روسها از این روش برای حمل آسان چای به نقاط مختلف در کشور استفاده میکنند.
۲. چای مدفوع پاندا
در اولین نگاه به این نام ممکن است حالتان بد شود اما این چای عجیب از بوتهی چای سبز در جنوبغربی چین تولید میشود که فقط از مدفوع پانداها به عنوان کود آن استفاده شده است. پس شما میتوانید مطمئن باشید که در لیوانتان چیزی به جز برگ چای وجود ندارد. جالب است بدانید که این یکی از گرانترین چایهای جهان است و قیمت ۵۰ گرم از آن ۳۵۰۰ دلار است!
۳. چای آبی
دلیل عجیب بودن این چای برای مردم رنگ آبی آن است. وقتی برگهای خشک این گیاه را در آب داغ میریزید یک فنجان چای آبی رنگ دارید. گل نخود پروانهای، که معمولا در تایلند کشت میشود، گیاهی است که به شما چای عجیب آبی رنگ میدهد. طعم آن مطبوع است و با یک قطره آب لیمو خوشطعمتر میشود. جالب است بدانید که با اضافه کردن لیمو رنگ چای شما به بنفش تغییر میکند.
البته در ایران هم گلی به نام پنیرک وجود دارد که با توجه به روش دم کردن آن، چای آبی یا بنفش میدهد. اگر گل پنیرک را با آب گرم دم کنید چای آبی رنگ خواهید داشت و اگر روی آن چند قطعه یخ بگذارید و اجازه دهید به صورت سرد دم بکشد، پس از آب شدن یخها یک فنجان چای سرد بنفش رنگ خواهید داشت.
۴. چای آوابانچا
این چای در جزیرهی شیکوکو در ژاپن تهیه میشود. باکتریهایی که بدون اکسیژن تخمیر میشوند نقش اصلی در تولید این چای را دارند. این فرآیند «تخمیر اسید لاکتیک» نام دارد که برگهای تازهی بوتههای وحشی چای کوهی یا «یامچا» را به چای آوابانچا تبدیل میکند. طعم آن ترش و شیرین است و اصلا مزهی گس یا تلخ نمیدهد. در میانمار از این چای به عنوان ترشی استفاده میشود و در کنار غذای اصلی نقش چاشنی را ایفا میکند. موضوعی که این چای را عجیب کرده است طعم آن نیست، بلکه روش تهیهی آن است.
۵. چای حبابدار
این چای سرد در دههی ۱۹۸۰ در تایوان تولید شد و بیشتر از اینکه شبیه به چای باشد، شبیه به میلک شِیک است. معمولا این چای عجیب با ترکیب چای ساده، شیر، میوههای مختلف و دانههای جویدنی تایپوکا تهیه میشود. بعد از اینکه کشورهای مختلف به مصرف این چای علاقمند شدند، کافیشاپها هم به استفاده از تایپوکا روی آوردند و دانههای آن را در نوشیدنیهای سرد ریختند. چای حبابدار یکی از عجیبترین چایها است که اخیرا در سراسر جهان محبوب شده است.
۶. چای نعنا و گوجهفرنگی
این چای عجیب بیشتر شبیه به سوپی است که در فنجان سرو میشود اما همچنان در لیست چایهای خوش طعم جهان طبقهبندی میشود. طعم این چای واقعا عجیب است و ممکن است اولین بار که آن را مینوشید تعجب کنید. برای تهیهی این چای به مواد زیر احتیاج دارید که معمولا از محصولات ارگانیک انتخاب میشود.:
گوجهفرنگی
پیاز
نعنا
پوست لیمو
جعفری
دارچین
فلفل سیاه
چای سیاه بدون کافئین
فلفل دلمهای
مادهی اصلی این چای گوجهفرنگی است و از نعنا و دیگر طعم دهندهها فقط برای اضافه کردن طعم دادن به چای استفاده میشود. برای تهیهی این چای عجیب باید گوجهفرنگیها را در لیوان سرامیکی ریخته و تمام طعم دهندهها را به آن اضافه کنید. روی همهی مواد آب جوش بریزید و درِ لیوان را ببندید. بعد از گذشت ۱۰ دقیقه چای شما آماده است.
مرور کلی
چای محبوبترین نوشیدنی در جهان است و دمنوشها و چای تهیه شده از برگ گیاهان مختلف هم در همین دسته قرار میگیرند. اما در میان لیست چایهای گوناگون چند چای عجیب و غریب به چشم میخورد که بر خلاف تصور، از محبوبیت زیادی هم در بین مردم برخوردار است. در این مطلب ۶ چای از عجیبترین چایهای جهان را به شما معرفی کردیم.