به گزارش سایت طلا، پنیر یکی از خوشمزه ترین محصولات لبنی است که می تواند عطر و طعم بینظیری به غذای شما بدهد.
پنیر از اصلی ترین محصولات لبنی و فرآورده های شیری است که تمام خاصیت شیر را در خود جای داده است و بهترین انتخاب برای طبخ غذا و یا مصرف روزانه است.
در اینجا معروف ترین پنیرهای دنیا را به شما معرفی خواهیم کرد.
پنیر بری
پنیر بری، پنیری نرم و خامه ای از منطقه بری در شمال فرانسه است . این پنیر مرکزی نرم و خوشمزه دارد که با روکشی نازک احاطه شده است. این پنیر نوعی پنیر خامه ای است که چربی بالا و عطر و طعم ملایم دارد.
پنیر چدار
این پنیر یکی تز محبوب ترین پنیرهای دنیا از منطقه چدار در سامرست انگستان است که بافتی نرم و خامه ای و همچنین عطر و طعم ملایمی دارد. این پنیر را به راحتی در بین پنیرهای دیگر تشخیص داد. طعم ان از ملایم تا تند و قوی متغیر است.
پنیر کاتج
این پنیر اولین بار در آمریکا و در قرن ۱۹ با تولید دلمه های اسیدی در شیر که حاصل کشت باکتریایی بود تولید شد. این پنیر از معروف ترین پنیرهای انگلستان و آمریکا است و سرشار از پروتئین و مواد مغذی است.
پنیر فتا
پنیر فتا یکی از معروف ترین پنیرهای یونانی است که از شیر گوسفند و یا ترکیب شیر گوسفند و بز تهیه می شود. پنیر فتا نسبت به دیگر پنیرهای سفت چربی کمتری دارد و مواد مغذی زیادی در آن وجود دارد.
پنیر گودا
پنیر گودا نام خود را از محله ای به همین نام در شمال هلند گرفته است گ. مزه، بافت، طعم و عطر این پنیر دارای تنوع بسیاری است. پنیرهای تازه بافت نرم تر و عطر ملایم تری دارند در عین حال پنیر های کهنه تر بافتی سفت و عطری تند دارند.
پنیر پارمزان
پنیر پارمزان نوعی پنیر سفت، ترد و خشک است که عطر و طعمی ماندگار دارد. پنیر پارمزان معمولا به شکل غیر پاستوریزه تولید می شود و ماندگاری آن بین ۱ تا ۳ سال است.