سایت خبری طلا

بیماری های ناشی از استفاده تلفن همراه

منبع: huffingtonpost


اگرچه بدن ما بزرگ‌تر و قوی‌تر از گوشی‌های هوشمند است، اما استفاده نادرست از آن منجر به بیماریهای جسمی و روحی میشود.


اگرچه بدن ما بزرگتر و قویتر از گوشیهای هوشمند است، اما استفاده نادرست از آن منجر به بیماریهای جسمی و روحی  میشود.

 

بیماری سایبری

که «بیماری حرکتی دیجیتال» نیز نامیده میشود، علائمی مانند سردرد و سرگیجه را به همراه دارد. این بیماری زمانی رخ میدهد که به سرعت از تلفن هوشمند خوداستفاده میکنید و یا ویدیوی اکشن را روی موبایل خود تماشا میکنید.

این احساس ناشی از عدم تطابق بین ورودیهای حسی است. زمانی که یک فیلم اکشن را می بینید، اما از نظر فیزیکی آن را احساس نمی کنید، « تضاد حسی » را تجربه می کنید . مطالعات نشان میدهد که این عارضه در زنان بیشتر از مردان استکسانی که سابقه میگرن دارند نیز بیشتر مستعد ابتلا به این بیماری هستند.

 

گرفتگی پنجه

درد و گرفتگی در انگشتان، مچ دست و ساعد پس از استفاده زیاد از تلفن همراه، اتفاق می افتد. هر فعالیت حرکتی خاصی بصورت مکرر می تواند باعث درد در تاندون ها و ماهیچه ها شود. راههایی برای کاهش درد مانند: کشش دست، ماساژ و کمپرس گرم/سرد، وجود دارد.

خستگی چشم

خیره شدن به همه دستگاه های دیجیتال به مدت طولانی می تواند منجر به درد، تحریک ، خشکی چشم، سردرد و خستگی شوددر بیشتر موارد، خستگی چشم یک مشکل جدی نیست و میتوان آن را با ورزش های چشمی ، درمان کرد.

هر ۲۰ دقیقه یک بار به چشمانتان استراحت بدهید به مدت ۲۰ ثانیه، چشمانتان را بچرخانید یا از پنجره به بیرون نگاه کنید و اگر احساس کردید چشمانتان خشک شده از قطره چشمی استفاده کنید.

 

درد گردن و ستون فقرات

 ناراحتی در گردن و ستون فقرات، یک بیماری همه گیر و رایج است، که زمانی اتفاق میافتد که برای مدت طولانی به موبایل نگاه میکنید . وقتی سر، ما پایین است،  ستون فقرات ما، مجبور می شود تا وزن آن را تحمل کنداین عادت منجر به  درد گردن و ستون فقرات میشود.

 

تلفات

تلفات عابران پیاده رو در حال افزایش است، زیرا تعداد زیادی از افراد هنگام  عبور از خیابان، از تلفن همراه استفاده میکنند و حواسشان پرت استاگرچه این تلفات شامل افرادی که در حال رانندگی از موبایل خود استفاده میکنند ،هم میشود .

پرخوری

استفاده از خود تلفن نمی تواند منجر به پرخوری شود. تحقیقات نشان میدهد که نگاه کردن به تصاویر غذای پرکالری،  اشتهای فرد را به خوردن را تحریک میکند و باعث احساس گرسنگی میشود.