به گزارش سایت طلا، شما می توانید از زردآلو به عنوان یکی از خشمزه ترین میوه های خشک نیز استفاده کنید و میزان قند خود را به راحتی کنترل کنید و میان وعده ای مقوی برای بچه ها تهیه کنید.
1 - زردآلوها را چند دقیقه در آب سرد بریزید، سپس تمیز بشویید و روی یک دستمال نخی پهن کنید تا پوست آنها کاملا خشک شود.
2-زردآلوها را با یک چاقوی تیز از وسط برش بزنید و هسته آنها را خارج کنید.
3 -هر نیمه زردآلو را مطابق شکل زیر از وسط فشار دهید تا قسمت گوشتی داخل آن خارج شود. بدین ترتیب گوشت زردآلو بهتر در معرض هوا قرار میگیرد و سریعتر خشک میشود.
4 -کف سینی فر را با کاغذ پارچمنت بپوشانید و زردآلوها را با فاصله روی آن بچینید.
5 -فر را روی حرارت کمتر از ۲۰۰ درجه فارنهایت (۹۳ درجه سانتیگراد) گرم کنید. بهترین دما برای خشک کردن زردآلو در فر دمای ۱۷۵ درجه فارنهایت (۷۹ درجه سانتیگراد) است.
6 -سینی حاوی برگههای زردآلو را در فر قرار دهید و کمی لای درب فر را باز بگذارید تا رطوبت بهتر از آن خارج شود.
7 -حداقل ۱۲ ساعت صبر کنید تا زردآلوها خشک شوند و در این فاصله مرتب به آن سر بزنید تا از خشک شدن آنها مطمئن شوید. زردآلوها باید کمی نرم باشند و قبل از اینکه کاملا خشک و سفت شوند، باید فر را خاموش کنید.
8 -مدت زمان خشک شدن زردآلوها به آبدار بودن و اندازه زردآلو و همچنین درجه حرارت فر بستگی دارد. هرچه زردآلوها پرآبتر و بزرگتر باشند و درجه حرارت فر برای خشک کردن کمتر باشد، مدت زمان بیشتری طول میکشد تا برگه زردآلو آماده شود