به راحتی در خانه برگه زردآلو درست کنید و از خواص آن بهره مند شوید
اگر شما نیز نمی توانید در حیاط یا پشت بام خانه تان برگه زردآلو تهیه کنید به راحتی در خانه آپارتمانی خود زردآلو هایتان را به برگه تبدیل کنید.
به گزارش سایت طلا، شما می توانید از زردآلو به عنوان یکی از خشمزه ترین میوه های خشک نیز استفاده کنید و میزان قند خود را به راحتی کنترل کنید و میان وعده ای مقوی برای بچه ها تهیه کنید.
1 - زردآلوها را چند دقیقه در آب سرد بریزید، سپس تمیز بشویید و روی یک دستمال نخی پهن کنید تا پوست آنها کاملا خشک شود.
2-زردآلوها را با یک چاقوی تیز از وسط برش بزنید و هسته آنها را خارج کنید.
3 -هر نیمه زردآلو را مطابق شکل زیر از وسط فشار دهید تا قسمت گوشتی داخل آن خارج شود. بدین ترتیب گوشت زردآلو بهتر در معرض هوا قرار میگیرد و سریعتر خشک میشود.
4 -کف سینی فر را با کاغذ پارچمنت بپوشانید و زردآلوها را با فاصله روی آن بچینید.
5 -فر را روی حرارت کمتر از ۲۰۰ درجه فارنهایت (۹۳ درجه سانتیگراد) گرم کنید. بهترین دما برای خشک کردن زردآلو در فر دمای ۱۷۵ درجه فارنهایت (۷۹ درجه سانتیگراد) است.
6 -سینی حاوی برگههای زردآلو را در فر قرار دهید و کمی لای درب فر را باز بگذارید تا رطوبت بهتر از آن خارج شود.
7 -حداقل ۱۲ ساعت صبر کنید تا زردآلوها خشک شوند و در این فاصله مرتب به آن سر بزنید تا از خشک شدن آنها مطمئن شوید. زردآلوها باید کمی نرم باشند و قبل از اینکه کاملا خشک و سفت شوند، باید فر را خاموش کنید.
8 -مدت زمان خشک شدن زردآلوها به آبدار بودن و اندازه زردآلو و همچنین درجه حرارت فر بستگی دارد. هرچه زردآلوها پرآبتر و بزرگتر باشند و درجه حرارت فر برای خشک کردن کمتر باشد، مدت زمان بیشتری طول میکشد تا برگه زردآلو آماده شود