به گزارش سایت طلا،طبق اخبار منتشر شده در فضای مجازی، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری که حکم خود را در آبانماه سال ۹۲ و مرداد ماه ۹۶ از حسن روحانی دریافت کرده بود، پس از یک سال ادامه فعالیت در همین جایگاه در دولت آیتالله ابراهیم رئیسی، استعفای خود را تقدیم رئیس جمهوری کرده است. با این حال، تا لحظه تدوین این گزارش، خبری رسمی از سوی دفتر دکتر ستاری مبنی بر استعفا منتشر نشده است.
این در حالی است که بسیاری از کانالهای خبری تلگرامی از استعفای ستاری خبر دادهاند و خبری با عنوان "شنیدهها حاکی از آن است که سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از سمت خود استعفا کرده است" منتشر شده است.
تشکیلات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سال ۱۳۸۵ و همزمان با دومین سال ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد رئیسجمهوری دولت نهم و دولت دهم جمهوری اسلامی ایران پا گرفت و صادق واعظزاده در مرداد ماه سال ۱۳۸۵ به عنوان نخستین معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری ایران منصوب شد؛ ولی پس از آغاز به کار رسمی دولت دهم، شهریور ۱۳۸۸ از سمت خود استعفا داد و جای وی نسرین سلطانخواه عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا قرار گرفت.
پس از انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال ۱۳۹۲ حسن روحانی پس از کسب مسند ریاست جمهوری، سورنا ستاری را به عنوان معاون علمی و فناوری خود منصوب کرد.
سورنا ستاری متولد ۱۳۵۱ و دانشیار دانشگاه صنعتی شریف است و در سال ۱۳۸۴، به عنوان مدیرعامل سازمان بهینهسازی مصرف سوخت انتخاب شد، اما یک سال بعد از سمتش استعفا داد و در ۲ مهر ماه سال ۹۲ با حکم بیژن نامدار زنگنه وزیر وقت نفت به عنوان رئیس پژوهشگاه صنعت نفت منصوب شد، ولی در ۱۳ مهر ماه همان سال با حکم حسن روحانی به عنوان معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری مشغول به کار شد.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری ماه گذشته در دیدار با وزیر علوم ونزوئلا از سفر هیاتی ۷۵ نفره از شرکتهای دانش بنیان و خلاق ایرانی به این کشور خبر داد و گفت که پس از درخواست رئیس جمهوری ونزوئلا مبنی بر حضور شرکتهای دانشبنیان و خلاق ایرانی در نمایشگاه این کشور؛ بیش از ۷۵ شرکت برای حضور در این رویداد اعلام آمادگی کردهاند تا محصولات و توانمندیهای فناورانه خود را به نمایش بگذارند.
امروز هیاتی از شرکتهای دانشبنیان به همراه معاونان بدون حضور ستاری راهی ونزوئلا شدهاند.
انتهای پیام