8 هنرمند ایرانی که داغ فرزند دیدند! + تصاویر

در این مطلب تصاویر هنرمندان ایرانی که در زمان زندگیشان داغ فرزند دیده اند را گردآوری کرده ایم هنرمندانی همچون نسرین مقانلو تا زهره حمیدی.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا، در این مطلب تصاویر هنرمندان ایرانی که در زمان زندگیشان داغ فرزند دیده اند را گردآوری کرده ایم هنرمندانی همچون نسرین مقانلو تا زهره حمیدی.

حمزه زرینی (زاده ۲۶ مهر ۱۳۶۴ در اسلامشهر)، بازیکن والیبال اهل ایران و بازیکن فعلی باشگاه والیبال پیکان تهران است.اولین باشگاه زرینی باشگاه شهرداری اسلامشهر بود. حمزه زرینی سابقه حضور در باشگاه‌های تلاش شهریار، سایپا، برق تهران، پیکان، پگاه ارومیه و پتروشیمی بندر امام، داماش گیلان، کاله و متین را در کارنامه خود دارد. زرینی هم‌اکنون عضو باشگاه کاله است.

او ابتدا در سایپا شناخته و در پیکان و پگاه به اوج رسید و بعد به پتروشیمی رفت و داماش مقصد بعدی او بود و بعد از داماش به کاله پیوست و لقب حمزه آرپی جی ۷ را به او دادند او پس از یک سال مصدومیت و دوری از والیبال در سال اواخر ۱۳۹۳ به متین ورامین پیوست. زرینی در ۲۳ مهر ۱۳۹۴ به باشگاه کاله مازندران بازگشت و به عنوان کاپیتان این تیم در رقابت‌های لیگ برتر حضور دارد. او در سال ۱۳۹۵ به متین ورامین پیوست و با این تیم مقام پنجم لیگ را کسب کرد.

مرتضی عقیلی (زادهٔ ۲۰ شهریور ۱۳۲۳) بازیگر و کارگردان ایرانی است. مرتضی عقیلی در سال ۱۳۲۰ در تهران زاده شد. او فعالیت هنری را در سال ۱۳۴۱ با بازی در نمایش‌های گروه تئاتر شاهین سرکیسیان آغاز کرد. مرتضی عقیلی در کودکی با بازی در تعزیه دو طفلان مسلم به بازیگری علاقه‌مند شد؛ زیرا عمویش تعزیه‌خوان بود. چند سال بعد با کمک بیژن و بهمن مفید که مانند او ساکن خیابان شهباز (خیابان ۱۷ شهریور) بودند وارد گروه‌های نمایشی آماتور شد و از آغاز دهه ۱۳۴۰ با پیوستن به گروه تئاتر شاهین سرکیسیان بازیگری حرفه‌ای را آغاز کرد. او پیش از حضور در سینما برای یک دهه در کنار چهره‌های مطرح تئاتر بازی کرد.

سید کمال طباطبایی (زادهٔ ۱۳۴۰ – درگذشتهٔ ۱۶ مرداد ۱۳۹۸) تهیه‌کننده ایرانی بود. سریال قلب یخی که در سال ۱۳۸۸ برای نخستین بار به بازار آمد اولین سریالی بود که به جای پخش در تلویزیون، از طریق عرضه در سوپرمارکتها و مراکز پخش دی‌وی‌دی در سراسر ایران پخش و از موفقیت چشم‌گیری برخوردار شد. سید کمال طباطبایی از جمله معدود تهیه‌کنندگانی بود که به صورت «حقیقی» در زمینه سینما فعالیت داشت. این بدان معناست که او از طریق یک شرکت حقوقی به ثبت رسیده کار نکرده و شخصاً مسئول تمامی جوانب تولید و پخش فیلم از بدو شروع تا پایان می‌باشد. فیلم «توفیق اجباری» با شرکت محمدرضا گلزار و به تهیه‌کنندگی سید کمال طباطبایی در سال ۱۳۸۶، پر فروش‌ترین فیلم سال نامیده شد.

حمید مظفری (زادهٔ ۱ اردیبهشت ۱۳۲۷ در کازرون) فارغ‌التحصیل کارشناسی بازیگری و کارگردانی نمایش از دانشکده هنرهای دراماتیک است.

حامد سلطانی در تاریخ ۱۳ شهریور ماه ۱۳۶۷ در شهر مشهد مقدس دیده به جهان گشود.

کاظم هژیرآزاد (زادهٔ ۱ فروردین ۱۳۲۹) بازیگر تئاتر و سینمای ایران است. کاظم هژیرآزاد در سال ۱۳۲۹ در تهران به دنیا آمد. او در سال آخر دبیرستان یعنی تابستان سال ۱۳۴۸ برای فراگرفتن هنر بازیگری، به هنرکده آزاد هنرپیشگی " آناهیتا " رفت و شیوه " استانیسلافسکی " را زیر نظر استاد مصطفی اسکویی آموزش دید و در چندین نمایش صحنه‌ای و تله تئاتر با گروه آناهیتا به ایفای نقش پرداخت.

زهره حمیدی (زاده ۸ اردیبهشت ۱۳۳۶ در اراک) بازیگر سینما و تلویزیون اهل ایران است. آغاز بازی وی در سینما از سال ۱۳۷۱ با فیلم دلاوران کوچه دلگشا به کارگردانی حسن هدایت بوده‌است.

نسرین مقانلو (زادهٔ ۱ تیر ۱۳۴۷) هنرپیشه سینما و تلویزیون اهل ایران است که از سال ۱۳۷۰ کار حرفه‌ای خود را آغاز کرده‌است.او پس از ایفای نقش در سریال مسافری از هند به شهرت رسید.