روایت «بورِل» از گفت‌و‌گوی تلفنی با امیرعبداللهیان

«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با انتشار یک پیام توییتری، ضمن مداخله در امور داخلی ایران، برای جمهوری اسلامی ایران نسخه‌پیچی کرد.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا،در شرایطی که وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران به اروپایی‌ها درباره مداخله در امور داخلی ایران هشدار داده است، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا باز هم در امور داخلی ایران دخالت کرد.

اظهارنظرهای مداخله‌جویانه مقام‌های غربی درباره مسائل داخلی ایران همچنان ادامه دارد و این بار نوبت به مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا رسیده که در امور داخلی ایران مداخله کند.

جوزپ بورل در پیامی توییتری روز جمعه (امروز) خود از گفت‌و‌گو با حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران خبر داد و موضع مداخله جویانه اروپایی‌ها را تکرار کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که پیشتر اعلام کرده بود این نهاد در حال بررسی اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران به بهانه «سرکوب اعتراضات و دستگیری‌ها» است، در پیام تازه خود برای ایران نسخه پیچی کرد.

این مقام ارشد اتحادیه اروپا در حالی که تحریم‌های غرب علیه مردم ایران ادامه دارد، ژست حمایت از «مردم ایران» گرفت و مدعی شده که در صحبت با امیرعبداللهیان، موضع شفاف و یکپارچه اتحادیه اروپا را بیان کرده است.

جوزپ بورل یک بار دیگر از اغتشاشگران در ایران دفاع کرد و با لحنی مداخله جویانه نوشت: «سرکوب خشونت آمیز باید فورا متوقف شود. معترضان باید آزاد شوند».

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در شرایطی این اظهارات را مطرح کرده که چندی قبل گفته بود که این نهاد در حال بررسی اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران به بهانه آن‌چه «سرکوب اعتراضات و دستگیری‌ها» خواند، است

حسین امیرعبداللهیان پیش از این در گفت‌و‌گوی تلفنی با وزیر خارجه فرانسه به مداخله اروپا در امور داخلی ایران اعتراض کرد و هشدار داد، اگر اتحادیه اروپا اقدام محدود کننده بکند، جمهوری اسلامی ایران اقدام متقابل می‌کند.

به دنبال اغتشاشات در ایران، انگلیس، فرانسه و آلمان سه عضو اروپایی برجام نیز همسو با آمریکا در حمایت از اغتشاشگران وارد میدان شدند و در این راستا نه تنها بیانیه‌های مداخله جویانه صادر کردند. انگلیس ۱۸ مهر ماه، تحریم علیه یک نهاد و چند مقام ارشد سیاسی و امنیتی ایران را عملیاتی کرد.

پیشتر در خبرها آمده بود، آلمان، فرانسه، دانمارک، اسپانیا، ایتالیا و جمهوری چک ۱۶ پیشنهاد برای اعمال تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران ارائه داده‌اند و قرار است وزرای خارجه اتحادیه اروپا در نشست ۱۷ اکتبر (۲۵ مهر) درباره تحریم‌های جدید تصمیم گیری کنند.