به گزارش سایت طلا، وزیر آموزش و پرورش به این سوال که ورود چه وسایلی به مدرسه ممنوع است، پاسخ داد.
یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این سوال که ورود چه وسایلی به مدرسه ممنوع است، گفت: آییننامه انضباطی در هر مدرسه تعیین کرده است که ورود چه وسایلی به مدرسه ممنوع است؛ کل مصادیق مشخص شده است.
نوری تاکید کرد: در یک محیط آموزشی و برای دانش آموز ورود برخی از وسایل که مخل نظم مدارس نمیشوند مانعی نیست و میآورند و معلمان هم کاری ندارند اما ورود آنچه که مخل نظم مدارس هستند ممنوع است.
وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این سوال که مدیران و معلمان چگونه میتوانند از ورود وسایل ممنوعه به مدارس جلوگیری کنند، گفت: خوب معمولاً این اقدامات فقط توصیهای است. ممکن است یک دانشآموز هم گوشی موبایلش را به مدرسه ببرد و اتفاقی نیفتد اما اگر مخل نظم کلاس باشد قوانین و مقرراتی وجود دارد. البته مواجهه مدیران و معلمان هم نه اینکه تنبیه باشد، اما به گونهای با دانش آموزان صحبت شود که آگاه باشند که وقت دیگران و وقت خودشان را نگیرند.
پیش از این محمدمهدی کاظمی معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش هم در پاسخ به این سوال که آیا توصیهای به مدیران مدارس برای بازرسی بدنی دانش آموزان و همچنین جلوگیری از ورود موبایل به داخل مدارس شده است گفت: توصیه خاصی به مدیران نشده است اما طبق ضوابط آموزش و پرورش ورود برخی اقلام به مدرسه مجاز نیست و ممکن است مدیران در این زمینه کنترل داشته باشند.
نوری همچنین گفت: در مدارس دولتی، مهمترین رکن ارتقای کیفیت، "معلم" است و اگر معلم آماده و توانمند برای مدارس دولتی بفرستیم موفق میشویم.
وی افزود: برای ارتقای کیفیت در مدارس دولتی باید، تربیت معلمِ آماده داشته باشیم. در همین راستا، ضمن خدمت را از بخش اداری و برنامهریزی نیروی انسانی گرفتیم و به دانشگاه فرهنگیان دادیم تا بهتدریج اینکار را انجام دهیم.
وزیر آموزشوپرورش با بیان اینکه همه این اقدامات را بر اساس سندتحول بنیادین انجام میدهیم و هرکدام قطعهای از سندتحول بنیادین هستند گفت: به عنوان مثال طرح بسته امنیت غذایی در راستای اجرایی سازی سندتحول بنیادین اجرا میشود.
وی با تاکید بر اینکه مدارس دولتی ما نیازمند حمایت هستند اظهار کرد: تمرکز و اولویت ما بر این است که معلم ثابت به مدارس مرزی تخصیص دهیم. ۱۶ استان مرزی داریم که لازم است به آنها معلم ثابت بدهیم، نه اینکه نیروی خرید خدماتی و سرباز معلم، یکی دو سال خدمت کنند و بروند.
نوری ادامه داد: در این صورت ۷۰ درصد موضوع حل شده است. مدارس کانکسی و سنگ و گلی را هم بهتدریج جایگزین میکنیم. مدارس دولتی ما نیازمند توجه جدی هستند؛ هم برای تقویت سرانه و هم تامین معلم نیازمند این توجه هستند.