به گزارش سایت طلا، با دیدن این ویدیو شما دیگر هرگز به سراغ مرغ سوخاری نخواهید رفت!
VID:20221120-491557045.mp4
مصرف مواد سوخاری به علت استفاده بیش از حد روغن سبب بروز سلول های سرطانی در بدن افراد خواهد شد و در این زمینه بسیار موثر است. در پخت مرغ سوخاری از روغن بسیار زیادی استفاده می شود و در حرارت بالا سبب بروز ترکیبات ناسالمی در بدن می شود که،باعث بروز انواع بیماری ها و چاقی مفرط در افراد می شود.آکریل آمید یک ترکیب سرطان زا می باشد که، در اثر سوختن و برشته شدن ماده سوخاری در حرارت بالا ایجاد می شود و در هنگام ورود آن به بدن بر روی سلول ها و ساختار ژنی افرادی که مواد برشته و سوخاری زیادی مصرف می کنند، اثر منفی می گذارد.