اولین حشراتی که توانایی شنیدن پیدا کردند+عکس
محققان توانستهاند ۲۴ فسیل مربوط به کاتیدیدهای دوران کرتاسه کشف کنند که نشان میدهد کاتیدیدها جز اولین حشرات گوشدار و شنوا بودهاند.
به گزارش سایت طلا ، کاتیدیدها جزء اولین حشرات دوران ژوراسیک بودهاند که حدود ۱۶۰ میلیون سال پیش زندگی میکردند. این حشرات اولین ساکنان خشکی بودند که امواج صوتی را از طریق هوا ارسال میکردند و قادر به شنیدن بودهاند.
در حالی که برخی از حشرات از شاخکهای خود برای تشخیص ارتعاشات در هوا استفاده میکنند، کاتیدیدها از گوشهای خود برای شنیدن و دریافت امواج استفاده میکردند. آنها قادر بودهاند که انواع صداها با فرکانس بالا و پایین را دریافت کنند و خود را برای هر شرایطی آماده کنند.
اکنون گروهی از باستانشناسان ۲۴ فسیل از این حشره کشف کردهاند که نشان میدهد آنها جز موجوداتی بوده اند که شاخک داشته و قادر به شنیدن بودهاند. چرا که در این فسیل ها شکل گوش این حشرات حفظ شد است.
باستانشناسان معتقد هستند که این شاخکها به آنها امکان برقراری ارتباط بین همنوعان خود و آگاهی از حضور و یا نزدیک شدن شکارچیان را به آنها میداده است. فسیل گوش کاتیدیدها نشان دهند این است که در آن زمان قدرت شنوایی حشرات در دوران کرتاسه در حال تکامل بوده است.