عجیب ترین دسر جهان با ابری معلق در بالای آن + ویدیو
نحوه جالب سرو دسر با ابری معلق در یک رستوران اسپانیایی پر بازدید شد.
به گزارش سایت طلا، نحوه جالب سرو دسر با ابری معلق در یک رستوران اسپانیایی پر بازدید شد.
دِسِر که در فرهنگهای آشپزی کشورهای سراسر جهان (گاهی به آن پیخوراک یا پسخوراک نیز میگویند) که معمولاً در پایان یک وعدهٔ غذایی مصرف میشود- بهطور معمول جزو مواد غذایی شیرین میباشد. واژهٔ دسر از واژه فرانسوی کهن «desservir» به معنی جمعکردن روی میز گرفته شدهاست. دسرهای مشترک غربی عبارتند از: «کیک، کلوچه، میوه، ژله، بستنی، فالوده، پودینگ، ماست، بیسکویت، شیرینی، پایها و آبنباتها» تنوع دسرها را میتوان در سراسر جهان یافت.
در برخی کشورها برای مصرفکردن دسر از قاشق مخصوصی استفاده میکنند که اندازهٔ آن بین اندازهٔ یک قاشق چایخوری و یک قاشق معمولی است. به گفتهٔ هرودوت تاریخدان یونانی، ایرانیان نخستین مردمانی بودند که بعد از خوراک اصلی، خوراکیهای شیرین میخوردند.