به گزارش سایت طلا، نحوه جالب سرو دسر با ابری معلق در یک رستوران اسپانیایی پر بازدید شد.
VID:20221221-491557385.mp4
دِسِر که در فرهنگهای آشپزی کشورهای سراسر جهان (گاهی به آن پیخوراک یا پسخوراک نیز میگویند) که معمولاً در پایان یک وعدهٔ غذایی مصرف میشود- بهطور معمول جزو مواد غذایی شیرین میباشد. واژهٔ دسر از واژه فرانسوی کهن «desservir» به معنی جمعکردن روی میز گرفته شدهاست. دسرهای مشترک غربی عبارتند از: «کیک، کلوچه، میوه، ژله، بستنی، فالوده، پودینگ، ماست، بیسکویت، شیرینی، پایها و آبنباتها» تنوع دسرها را میتوان در سراسر جهان یافت.
در برخی کشورها برای مصرفکردن دسر از قاشق مخصوصی استفاده میکنند که اندازهٔ آن بین اندازهٔ یک قاشق چایخوری و یک قاشق معمولی است. به گفتهٔ هرودوت تاریخدان یونانی، ایرانیان نخستین مردمانی بودند که بعد از خوراک اصلی، خوراکیهای شیرین میخوردند.