روستایی رمزآلود در ایران که ورود زنان به آن ممنوع است! + تصاویر

جالب است بدانید، این روستا به ایستگاه توقف تکنولوژی معروف است. در کوچه‌های این روستا اثری از رد پای خودروها دیده نمی‌شود. مردم روستا، زندگی و آداب و رسوم گذشته را همچنان حفظ کرده‌اند.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا، روستایی عجیب و رمزآلود در شهرستان طالقان وجود دارد که اهالی آن رسوم منحصربه‌فرد و خاصی دارند.

طالقان یکی از مناطق ییلاقی و زیبایی است که در تقسیم‌بندی‌های جغرافیایی جزئی از استان البرز محسوب می‌شود. طالقان به واسطه جاذبه‌های طبیعی و گونه‌‌های متنوع گیاهی و زیستگاه حیات‌وحش یکی از قطب‌های گردشگری پرجاذبه است. یکی از روستاهای عجیب این منطقه، روستای ایستا است که امروز به معرفی آن می‌پردازیم.

روستای ایستا در شهر طالقان

جالب است بدانید، این روستا به ایستگاه توقف تکنولوژی معروف است. در کوچه‌های این روستا اثری از رد پای خودروها دیده نمی‌شود. مردم روستا، زندگی و آداب و رسوم گذشته را همچنان حفظ کرده‌اند.

روستای ایستا در شهرستان طالقان یکی از رمزآلودترین مکان‌هایی است که در استان البرز قرار دارد و در آن سبکی از زندگی قاجار و دور از مدرنیته را از بدو ورودتان مشاهده خواهید کرد. جالب است بدانید که در همین روستا گران‌ترین اسب‌ها هم پرورش داده می‌شوند.

جمعیت روستای ایستا به نسبت سایر روستاهایی که در طالقان وجود دارد بسیار کمتر است به‌قدری که بسیاری از افراد بر این عقیده‌اند که این روستا کم جمعیت‌ترین روستا در کشور است.

خصوصیات عجیب روستای ایستا در شهر طالقان

زمانی که وارد این روستا می‌شوید هیچ نشانی از عبور خودروها را در آن مشاهده نخواهید کرد. مردم روستای ایستا آن‌چنان بر روی رعایت آداب و رسوم گذشته خود پافشاری می‌کنند که ممکن است برای بازدیدکنندگان این امر بسیار عجیب باشد. در این روستا تکنولوژی معنا و مفهومی ندارد و اهالی آن حتی از تلویزیون هم استفاده نمی‌‌کنند.

این افراد عروسی و عزا ندارند و مراسمی چون جشن تولد، سالگرد ازدواج و… برای آنان مفهومی ندارد. با شرط این‌که زنی به روستای آن‌ها وارد نشود، افرادی مهمان‌نواز نیز محسوب می‌شوند. به عبارت دیگر می‌توان گفت که ورود زنان به روستای ایستا ممنوع است!

از دیگر ویژگی‌های عجیبی که درمورد اهالی روستای ایستا در شهر طالقان می‌توان اشاره کرد این است که اهالی آن شناسنامه ندارند و هیچ‌گونه خدمات دولتی دریافت نمی‌کنند. آن‌ها بدون آب لوله‌کشی، گاز، برق، درمانگاه، ماشین‌آلات، وسایل‌ارتباطی و… زندگی خود را می‌‌گذرانند.