بهادری جهرمی: رئیس جمهور به دستگاه های مسوول برای اجرای قانون هوای پاک تاکید کرد
سخنگوی دولت با تشریح مصوبات جلسه امروز هیات دولت گفت : رئیس جمهور در جلسه دولت تاکید جدی نسبت به همه دستگاه های مرتبط در مورد قانون هوای پاک داشتند.
به گزارش سایت طلا، علی بهادری جهرمی در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره مصوبات جلسه هیات دولت گفت: درآستانه روز هوای پاک قرار داریم طبق معمول رئیس جمهور تاکید ویژهای به دستگاه های مسوول درباره قانون هوای پاک داشتند که علی رغم این، این موضوع بلند مدت است و ساختارهای لازم در این زمینه به نوعی به باز نگاه جدی تری نیاز دارد، ولی از کارهای کوتاه مدت هم نباید غافل شد و با سرعت هر چه بیشتری باید بتوانیم شاهد بهبود وضعیت به ویژه آلودگی هوا در کلانشهر ها که با این مشکل مواجه هستند، باشیم.
سخنگوی دولت افزود: از جمله نگاههای بلند مدتتری که دولت در این زمینه دارد این است که بنا بر پیشنهاد و برنامه ریزی وزارت جهاد کشاورزی نهضت و پویش مردمی کاشت نهال در دستور کار قرار گرفته که با نگاه به جوانب مختلف مساله و موضوع این پویش بتواند پیش برود و به حرکت بیافتد تا کمک کار بلند مدت تری دراین زمینه باشد. رییس جمهور نیز در این مورد امروز در جلسه دولت تاکید جدی را نسبت به همه دستگاههای مرتبط داشتند.
بهادری جهرمی تصریح کرد: همچنین رییس جمهور به تناسب گزارشی که وزیر آموزش و پرورش از وضعیت حمایت خیرین مدرسه ساز در استان های مختلف کشور و مشارکت خوبی آنها در ساخت و ساز و بازسازی مدارس کشور داشتند، رئیس جمهور تشکر ویژه ای از خیرین مدرسه ساز داشتند و بر ضرورت الگو گیری از همین مسیر در سایر حوزه های عمومی و اجتماعی تاکید داشتند.
وی با اشاره به برخی از مصوبات متعدد هیات دولت گفت: بنا بر پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور دولت با اختصاص اعتبار ات و تسهیلات بانکی به منظور اجرای عملیات پایدار سازی مخاطرات زمین و جلوگیری از لغزش و آسیب ها در استان چهار محال و بختیاری موافقت کرد که اقدامات پیشگیرانه برای مقاوم و پایدار سازی در این استان هزینه شود.
وی یادآور شد: پیش از این هیات دولت مصوبهای را درباره تعیین کمک هزینه پرداختی به مجموعه سازمان بهزیستی و مراکز غیر دولتی تحت نظارت این سازمان جهت خدمت به معلولان و افراد دارای آسیب های نخاعی داشت که بخشی از این مصوبات مورد ایراد هیات تطبیق مصوبات مجلس واقع شده بود. و دولت اصلاحی را در این مصوبه انجام داد؛ امید است با همراهی مجلس و هیات تطبیق بتوان کمک موثری به معلولان در این زمینه داشت.
وی در ادامه اظهارکرد: درباره فعالیت ناشران، کتابفروشان و مراکز پخش کتاب هم با توجه به تکلیف قانونی که مطابق ماده۹۲ قانون برنامه ششم توسعه متوجه مجلس شده بود، پیش از این دولت مصوبه ای را مربوط به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به تصویب رسانده بود که یکی از مواد مهم آن مورد ایراد هیئت تطبیق واقع شده بود.
سخنگوی دولت افزود: دولت نگاهش این است که حمایت از مجموعه ناشران و مراکز پخش کتاب و کتابفروشان یک امر ضروری و جزو اولویتها در جهت افزایش میزان، مطالعه و حمایت از حوزه چاپ و نشر است.
وی ادامه داد: لذا مقرر شد باز نگاهی در شیوه آیین نامه صورت گیرد از منظر اینکه در جلسه بحث می شد و حاکی از این بود که آیین نامه قبلی در چارچوب قانون بود و نیاز است مذاکرات مجددی با هیئت تطبیق مجلس صورت گیرد.چه بسا از منظر و نگاهی که کارشناسان دولتی به آن نگاه میکنند بتوان همکاری موثرتری در حمایت از ناشران و کتاب فروشان و مراکز پخش کتاب داشت که افزایش سرانه مطالعه میتواند متأثر از همین حمایت های جدی باشد.
سخنگوی دولت همچنین خاطرنشان کرد: یکی از تکالیفی که قانون بودجه متوجه دولت کرده بود طبقه بندی بنگاههای اقتصادی در چارچوب سیاست های کلی اصل ۴۴ بود.
وی تصریح کرد: درخصوص آیین نامههای تکلیفی بودجه خوشبختانه تقریبا تمام آیین نامههای تکلیفی بودجه در هیات دولت به تصویب رسیده است، دو سه مورد از آیین نامهها نیز در کمیسیون ها یا صحن دولت هر کدام رفت و برگشت هایی داشتند و در حال بررسی بیشتر بوده و هستند از جمله همین آیین نامه است که پیش از این در برخی از جلسات دولت و کمیسیون ها مطرح شده بود.
سخنگوی دولت تصریح کرد: بنابراین امروز دولت با کلیات این آیین نامه موافقت کرد تا با اصلاحات جزئی این آیین نامه نهایی شود. تقریبا آیین نامه های تکلیفی بودجه از سوی دولت تمام شده در حد یکی دو آیین نامه مانده که آن ها هم باید جمع بندی نهایی صورت گیرد.
وی همچنین اظهار کرد: به منظور حمایت از کالای ایرانی و با هدف ارائه بسته های مختلف تضمین جهت دریافت تسهیلات بانکی و دریافت منابع مالی برای مجموعه های تولیدی دولت آیین نامه ای را به تصویب رساند که به موسسات یا صندوق های تضمین اجازه فعالیت در چارچوب مشخصی را اعطا میکند تا این موسسات تضمینی بتوانند کمک کار اقتصادی بخش خصوصی و بنگاه های کوچک باشند و به دریافت منابع مالی این سرمایه ها کمک کنند.
بهادری جهرمی همچنین تصریح کرد: مطابق دستوری که پیش ازاین رئیس جمهور صادر کرده بود دوآیین نامه به منظور حمایت از نخبگان و نوابغ تدوین شده بود؛ یک آیین نامه به منظور حمایت از نخبگان ایرانی و یک آیین نامه به منظور حمایت از نخبگان و نوابغ مهاجر غیر ایرانی که هر دو کلیاتش در دولت مورد بررسی و موافقت قرار گرفت؛ جزئیاتی برای حمایت بیشتر و موثر تر از منظر وزارتخانههای مرتبط مطرح شد که حمایت بیشتری در مورد این افراد داشته باشند تا از ظرفیت این نخبگان بهتر از گذشته بتوان بهره برداری کرد.
سخنگوی دولت همچنین در واکنش به ادعاهای فرح دیبا درباره خارج نکردن اموال و جواهات از ایران در دی ۵۷ گفت: این را به فال نیک می گیرم که بعد از ۴۴ سال بعضیها یادشان بیفتد که باید نسبت به اقدامات و غارتگریهای خود و این که اموالی رفته یا نرفته پاسخگو باشند.
وی افزود: استقبال می کنیم که یک محکمه صالحی بیاید رسیدگی کند که روشن شود چه میزان اموال بصورت حساب های بانکی یا نقدی و جواهرات و یا املاک یا سایر اموال که متعلق به مردم ایران است و توسط دیکتاتور فراری و خانواده هایشان غارت شده و اینها کجا هزینه می شود؟ هزینه های تجمعات غیر قانونی یا اعتراضی می شود و یا تروریسم رسانه ای یا غیر رسانه ای می شود. محاکم صالح به این اموال به غارت رفته مردم ایران رسیدگی کنند.
بهادری همچنین گفت: بعضی چیزها جُک است. مردم اینها را می بینند و خندهشان می گیرد که می گویند من پوتین با خودم بردم. خاطرات اطرافیان خود آنها روشن است. خاطرات تشریفات خود آنها و مستندات و کتب متعدد تاریخی وجو دارد حتی درارزیابی های خارجی اعدادی بین ۳۵ با ۵۶ میلیارد دلار یاد برده شده است. اینها باید پاسخگوی غارتهای گسترده اموال مردم باشند.
انتهای پیام