* ایجاد تعامل به حق در صنف طلا و جواهر
سایت طلا: علی پنداروند کاندیدای هیئت مدیره اتحادیه طلا و جواهر تهران ایجاد تعامل به حق و حرکت به سمت اهداف مثبت همکاران در صنف طلا و جواهر را از برنامه های آتی خود برای رشد این صنف عنوان کرد.
علی پنداروند کاندید هیئت مدیره اتحادیه طلا و جواهرتهران، متولد سال 1343 می باشد که 40 سال سابقه فعالیت در زمینه طلاوجواهر را دارد. وی همچنین سه دوره عضو هیئت مدیره انجمن صنفی طلا و جواهر تهران بوده است.
علی پنداروند در گفتگو با خبرنگار سایت طلا در خصوص برنامه های آتی خود برای رشد صنعت طلا و جواهر اظهار داشت: در انجمن صنفی تمام تلاش ما باید بر ایجاد تعامل به حق و دوستانه باشد، چرا که هر زمان حق اعضای صنف به خطر افتاده من تا انتها ایستاده و دفاع کرده ام. ما باید در جهت اهداف مثبت همکاران گام برداریم و مشکلات صنف را در داخل خود صنف حل نماییم.
وی نگاه بدبینانه دولت به صنف طلا وجواهر را از مهمترین مشکلات این صنف عنوان کرد و گفت: مسئولان دولتی همیشه به صنف طلا و جواهر طوری نگاه کرده اند که بود و نبود آن هیچ ارزشی ندارد.
علی پنداروند با اشاره به وجود ضعف و قوت در کار اجرایی دولت تصریح کرد: من می خواهم یک تحول فکری درمدیران دولتی رخ دهد تا به صنف طلا و جواهر به عنوان یک صنعت نگاه کنند و ببینند این صنف چه پیشینه ای داشته و چه پتانسیلی دارد تا بتواند در دنیا به منزله یک صنعت حرفه ای و ماهرخود را نشان دهد.
وی اذعان داشت: کشور ترکیه در گذشته مصرف کننده کالاهای ما بوده که در حال حاضر بالعکس شده و این امر محقق نمی شود مگر با پشتوانه دولت ؛ دولت باید از همه طریق از صنف طلا و جواهر حمایت کند. دولت باید تولیدکنندگان ما را حمایت کند، شمش وارد شود و در صادرات کمک کند تا شاهد ارزآوری این صنعت باشد.
علی پنداروند ضمن بیان اینکه در بسیاری از کشورها صنعت طلا و جواهر پس از نفت دومین صنعت ارزآور است اظهار داشت: متاسفانه ما از این امر گذشتیم و روز بروز ضعیف تر می شویم .
وی همچنین ضمن توصیه به اعضای صنفی درباره انتخاب اعضای هیئت مدیره گفت: اعضای صنف باید به کسی رای دهند که اصلح و خوش نام بوده و سابقه کار اجرایی و عمکرد مثبتی در گذشته داشته باشد، زیرا کارهای اجرایی در وهله اول شجاعت و جسارت می خواهد، تا شجاعت نباشد مطمئنا" فرد در عمل با مشکل روبرو خواهد شد.