با 5 ترفند ساده تلخی بادمجان را از بین ببرید

خیلی وقت‌ها هست که از ترس تلخ بودن بادمجان‌هایی که در بازار می‌بینیم ممکن است از خرید آن منصرف شویم. روش‌هایی برای گرفتن تلخی بادمجان وجود دارد که در این مطلب با آن‌ها آشنا می‌شوید.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا، خیلی وقت‌ها هست که از ترس تلخ بودن بادمجان‌هایی که در بازار می‌بینیم ممکن است از خرید آن منصرف شویم. روش‌هایی برای گرفتن تلخی بادمجان وجود دارد که در این مطلب با آن‌ها آشنا می‌شوید.

اگر تلخی بادمجان همیشه مزه غذاهایتان را بد می‌کند، راهکارهایی را که در این مطلب گفته‌ایم به کار گیرید و تلخی بادمجان‌ها را از بین ببرید.

راه‌های گرفتن تلخی بادمجان

اگر بادمجان‌های خریداری شده شما مزه تلخی دارند، به چند روش گوناگون می‌توانید تلخی آن‌ها را برطرف کنید.

1- فریز کردن بادمجان

بادمجان‌ها را پوست بکنید و آن‌ها را به مدت ۴ تا ۵ ساعت داخل فریزر بگذارید تا یخ بزنند. آنگاه بادمجان‌های یخ‌زده را بیرون آورده و پس از اینکه یخشان آب شد، فشارشان دهید تا تلخی بادمجان‌ها همراه با آب اضافی درون آن بیرون بیاید.

2- بیرون آوردن دانه‌های بادمجان

یکی از آسان‌ترین و سریع‌ترین شیوه‌ها برای گرفتن تلخی بادمجان، خارج کردن دانه‌های داخل گوشت آن است.

3-گرفتن تلخی بادمجان با نمک

برای این کار، نخست بادمجان‌ها را پوست بکنید، سپس آن‌ها را به‌طور کامل یا برش‌زده به نمک آغشته کنید. پس از نیم ساعت بادمجان‌ها را آبکشی کنید تا با این کار تلخی آن‌ها بیرون بیاید. آنگاه بادمجان‌ها را خشک کرده و برای تهیه غذا استفاده کنید. اگر به ترفندهای آشپزی علاقه دارید، فوت‌وفن‌های پخت شیرینی نخودچی در خانه را بخوانید.

گرفتن تلخی بادمجان با آبلیمو

داخل یک کاسه بزرگ آب بریزید، آنگاه بادمجان‌هایی را که از قبل پوست گرفتید درون آن بگذارید. در قسمت بعد، ۲ تا ۳ قاشق چای‌خوری آبلیمو درون کاسه بریزید و بگذارید بادمجان‌ها حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون محلول آب و آبلیمو باقی بمانند. آنگاه بادمجان‌ها را بیرون آورده و فشار دهید تا آب اضافی آن‌ها خارج و هم‌زمان تلخی‌شان برطرف شود.

ترفند استفاده از نمک و آفتاب برای گرفتن تلخی بادمجان

در این روش ابتدا بادمجان‌ها را پوست بکنید، از وسط برش داده و دو نیم ‌کنید. اگر بادمجان‌ها دانه‌های زیادی داشتند، آن‌ها را خارج کنید. آنگاه داخل یک سینی یک لایه دستمال کاغذی بگذارید و بادمجان‌ها را روی آن بچینید. سینی را به مدت دو ساعت زیر نور آفتاب بگذارید و سپس بادمجان‌ها را آبکشی کنید.