مقایسه آماری انتخابات طلا و جواهر امسال تهران با انتخابات دوره گذشته
سایت طلا: با بررسی انتخابات دوره قبل اتحادیه طلا و جواهر تهران با انتخابات امسال این اتحادیه رشد قابل توجه شرکت کنندگان در این انتخابات و نتیجه آن قابل توجه است.
تاریخ: ۱۴/آبان/۹۲ ساعت ۱۰:۲۰ | اخبار صنفی شناسه خبر: ۱۴۸۱۶
به گزارش سایت طلا، بررسی آمار انتخابات دوره گذشته و نتایج آن و مقایسه آن با انتخابات هیأت مدیره ی این دوره بیانگر نتایج جالب و تأمل برانگیزی است. انتخاباتی که در آستانه دهمین انتخابات ریاست جمهوری در اواخر اردیبهشت 88 برگزار گردید.
براساس این گزارش در دوره قبل انتخابات هیأت رئیسه اتحادیه طلا و جواهر تهران از مجموع 2063 عضو پروانه دار این اتحادیه 963 نفر در انتخابات شرکت کردند، این در حالیست که در انتخابات امسال از 2570 عضو واجد شرایط رأی دادن، 1335 نفر در انتخابات شرکت کردند.
گزارش سایت طلا حاکیست، در انتخابات گذشته در سال 88 محمد کشتی آرای 734 رأی کسب کرد و با اختلاف بالا به عنوان نفر اول وارد هیأت مدیره ی اتحادیه طلا و جواهر تهران شد.
پس از وی بترتیب؛ ابراهیم محمدولی با کسب 595 رأی، سیدقوام الدین امین 528 رأی، احمد وفادار 504 رأی، مهدی طاهرحکاک 312 رأی، اکبر کاظمی 311 رأی، و مهرداد مظفریان با 276 رأی در انتخابات سال 88 وارد هیأت رئیسه اتحادیه طلا و جواهر شدند.
نکته قابل توجه اینکه در دوره ی قبل کشتی آرای که حائز بیشترین رأی شده بود طبق تصمیم آن هیأت مدیره، در جایگاه ریاست اتحادیه قرار نگرفت و در آن زمان احمد وفادار بر صندلی ریاست اتحادیه طلا و جواهر تهران تکیه زد.
در دوره ی گذشته مهدی طاهر حکاک نائب رئیس ، سید قوام الدین امین نائب رئیس دوم، مهرداد مظفریان خزانه دار، و محمد کشتی آرای به عنوان دبیر اتحادیه طلا و جواهر تهران معرفی شدند. همچنین اکبر کاظمی و ابراهیم محمد ولی ( نفر دوم انتخابات آن دوره) به ترتیب عنوان بازرس اول و دوم اتحادیه را کسب کردند.
اما در انتخابات امسال اتحادیه، ابراهیم(آیت) محمدولی با 697 رأی به عنوان نفر اول، محمد کشتی آرای با 687 رأی نفر دوم، مهدی طاهرحکاک با 611 رأی نفر سوم، مسعود یزدانی با 449 رأی نفر چهارم، علی شاهین نقره چی با 431 رأی نفر پنجم، محمود قبه 352 رأی نفر ششم، و داوود سلیمانیان با 312 رأی بعنوان نفر هفتم وارد اتحادیه طلا و جواهر شدند، تا هیئت مدیره ی این صنف را تشکیل دهند.
بر پایه گزارش سایت طلا، این دوره از انتخابات طلا و جواهر تهران با دوره های قبلی تفاوتهای زیادی داشت. کاندیداتوری چشمگیر بازرسان اتحادیه، تغییر نوع تبلیغات و استفاده از سبک اطلاع رسانی جدید و ارسال پیامک، و از همه مهمتر احساس وظیفه اعضای این صنف برای حضور و تأثیرگذاری در اتحادیه طلا و جواهر، همگی از ویژگی های بارز انتخابات 7 آبان اتحادیه بود.
اما شباهت اساسی این دو انتخابات را می توان به کناره گیری رؤسای قبلی اتحادیه، یعنی انصراف «کورش گوهربین» رئیس وقت اتحادیه در انتخابات سال88 اتحادیه طلا و جواهر تهران، و کناره گیری «احمد وفادار» رئیس فعلی این اتحادیه در انتخابات امسال ذکر کرد./ج
* احمد جعفری