این جوان ایرانی متفاوت ترین رکورد گینس را از آن خود کرد + تصاویر

منصور زندی نهاد، کارشناس و مدرس قهوه، توانست رکورد قوی‌ترین حس چشایی قهوه جهان را در گینس به نام خود ثبت کند.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا، منصور زندی نهاد، کارشناس و مدرس قهوه، توانست رکورد قوی‌ترین حس چشایی قهوه جهان را در گینس به نام خود ثبت کند.

چهارشنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۱طی مراسمی که درسالن همایش فرخی یزدی واقع در باغ‌موزه قصر با حضور مشاور گینس در ایران، دکتر اشکان دشمن زیاری ،رکورد تشخیص طعم قهوه با حس چشایی در یک دقیقه توسط این جوان ایرانی برای کشورمان در کتاب رکوردهای گینس ٢٠٢٣ به ثبت رسید. این رویداد بزرگترین افتخار برای صنعت قهوه ایران است که با موفقیت ثبت شد.

در این مراسم علی رفیعی، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران، نیز حضور داشت. دکتر رفیعی با اشاره به پیوند قهوه با فرهنگ کافه نشینی و گردشگری تصریح کرد: «کافه مقصد گردشگری است. خوشحال هستم که آقای زندی نهاد رکوردی را ثبت کردند که مرتبط به حوزه گردشگری و فرهنگ قهوه و کافه و در جهت توسعه پایدار کشورمان است. شاید مستحضر نباشید اما ما ثبت اثر ناملموس قهوه ملی یزد را هم در کشورمان انجام داده‌ایم. ما طرز تهیه، دم آوری و نوشیدن قهوه در شهر تاریخی یزد را در سابقه تاریخی‌مان داریم. امروز هم از وجود افرادی مثل جناب زندی نهاد و دیگر جوانان نخبه در این حوزه خوشحالیم و به خودمان می بالیم که باعث توسعه این صنعت هستند».

منصور زندی نهاد ضمن تایید اینکه در رسیدن به چنین مهارتی استعداد خدادادی هم بی‌تاثیر نیست، گفت: «برای ثبت این رکورد روزی ۱۲ تا ۱۵ ساعت تمرین می کردم و رژیم غذایی سختی داشتم که تمام مزه‌ها را در آن به شدت کاهش داده بودم تا حواسم متوجه کوچک‌ترین طعم و مزه‌ای هم بشود. همینطور هیچ شیرینی مصنوعی مصرف نمی کردم و مواد غذایی را ترکیبی نمی‌خوردم تا روی هر طعم و مزه‌ای حداکثر حساسیت را پیدا کنم».

وی همچنین اظهار امیدواری کرد فرهنگ نوشیدن قهوه باکیفیت بین مردم گسترش پیدا کند و استفاده از قهوه فوری و استند کافی بی‌کیفیت به حداقل برسد. این نابغه چشایی جهان در این رابطه گفت:«متاسفانه با حذف ارز دولتی برای واردات دان قهوه سبز قیمت قهوه به شدت افزایش پیدا کرده و این ممکن است خطر جدی برای کاهش کیفیت قهوه برندهای داخلی باشد». او همچنین افزود: « هدف من از ثبت این رکورد این است که توجه مردم را به سمت فرهنگ نوشیدن قهوه و خواص آن جلب کنم و این آگاهی را به آنها بدهم که قهوه چقدر تنوع در طعم و خاستگاه و پروسس و … دارد».