به گزارش سایت طلا، آیا شیرینی دارید یا هوس خوردن غذاهای تند دارید؟ ترجیحات سلیقه شما چیزهای زیادی در مورد شخصیت شما می گوید. در ادامه بخوانید تا بدانید که چگونه ترجیحات طعم با ویژگی های شخصیتی مرتبط است.
آیا تا به حال احساس کرده اید که پس از یک وعده غذایی نامناسب، خلق و خوی خود به شدت تغییر می کند؟ بیشتر از آنچه تصور می کنید اتفاق می افتد. ترجیحات سلیقه شما به طور مستقیم با شخصیت شما مرتبط است. به خواندن ادامه دهید تا بفهمید چگونه.
1: شیرین
بر اساس مطالعات، افرادی که غذاهای شیرین را ترجیح می دهند، روحیه شیرینی نیز دارند. آنها موافق، دوستانه و همدل هستند. چنین افرادی همچنین تمایل به تعاملات اجتماعی دارند و بیشتر برونگرا هستند. افراد "شیرین" دوستانه و وفادارتر هستند. آنها همچنین تمایل بیشتری به شرکت در رویدادهای خیریه و داوطلب شدن در سایر اعمال فداکارانه دارند.
2: ترش
آیا تا به حال طعم چیزی را چشیده اید که چشمان شما را در هم ببندد؟ اینها غذاهای ترش هستند. این یک هوس معمول نیست، اما بسیاری از مردم ترش را بر طعم های دیگر ترجیح می دهند. ترشی، لیمو و ماست نمونه هایی از غذاهای ترش هستند.
افرادی که ذائقه ترش دارند استانداردهای بالایی دارند و به راحتی خشنود نیستند. آنها می توانند گاهی اوقات بیش از حد انتقادی و خشن باشند. آنها همچنین به سرعت مضطرب می شوند و به فکر زیاد روی می آورند. برخی از مطالعات نیز ترجیح ترش را به ریسک پذیری و رفتارهای ضد اجتماعی مرتبط کرده اند.
3: شور
چنین افرادی نیز بهسرعت ناامید میشوند، مخصوصاً از چیزهای بدی مانند ترافیک و کارهای روزمره. با این حال، بر خلاف عاشقان شیرین و ترش، که شخصیت آنها مستقیماً با طعم و مزه مرتبط است، این امر در مورد عاشقان نمک صدق نمی کند. آنها به راحتی توهین نمی شوند و بیشتر اوقات بی خیال می مانند.
بیشتر هوسکنندههای نمک نیز «ابر طعمدهنده» هستند. اینها افرادی هستند که جوانه های چشایی بیشتری دارند و در نتیجه حساسیت بیشتری نسبت به مزه ها دارند.
4: تلخ
اما این همه عذاب و غم برای عاشقان تلخ نیست. چنین افرادی نیز مستقیم هستند و وقتی صحبت از بیان نظراتشان به میان میآید، دست و پا نمیزنند. همچنین نشان داده شده است که مصرف غذاهای تلخ به طور لحظه ای احساسات و خصومت نسبت به دیگران را افزایش می دهد.
5: تند
ترجیح دادن غذاهای تند با میل به ماجراجویی و ریسک پذیری همراه است. اگر قمار، بانجی جامپینگ و جستجوی تجربیات جدید چیزهایی هستند که در شما طنین انداز می شوند، احتمالاً هوس خوردن غذاهای تند نیز دارید.
6: اومامی یا مرزه
اومامی طعم پنجم مرموز است که اخیراً کشف شده است. اومامی که به آن مرزه نیز می گویند، به تمایل افراد برای لذت بردن از گوشت و سایر غذاهای خوش طعم مانند ماهی، گوجه فرنگی، قارچ، عصاره مخمر و سس سویا اشاره دارد. تحقیقات در مورد ارتباط بین شخصیت و اومامی هنوز کمیاب است، اما گفته می شود افرادی که اومامی را ترجیح می دهند، جوینده احساسات هستند.